Jim Carreysta ja Robin Williamsista levitettiin tylyjä huhuja – Nyt Ace Ventura -koomikko paljasti, miten asiat oikeasti olivat

21.05.2018 09:35 | Muropaketin toimitus

Jim Carrey tyrmää huhut joiden mukaan hän ja edesmennyt Robin Williams olivat huonoissa väleissä.

Vuonna 2014 kuolleesta Robin Williamsista julkaistiin viime viikolla New York Timesin toimittaja Dave Itzkoffin kirjoittama elämäkerta nimeltään Robin. RadarOnline nappasi kirjasta täysin asiayhteydestä irrotetun pätkän ja julkaisi sen otsikolla “Robin ‘Completely Freaked Out’ Over Jim’s Success: Their Bitter Feud Exposed”, väittäen parivaljakon olleen huonoissa väleissä ja vihanneen toisiaan.

Nyt Carrey kertoo Gossip Copin julkaisemassa jutussa moisten väitteiden olevan täyttä höpöpuhetta.

– RadarOnline on täysin väärillä jäljillä ja keksii välillemme vihanpitotarinan, jota ei oikeasti ollut olemassakaan. Robin saattoi olla epävarma minun suhteeni noustessani äkkiä suursuosioon, mutta minä olen aina kunnioittanut häntä ja nerouttaan. Hän oli myös kunnioittava minua kohtaan aina tavatessamme. Kasvotusten hän kutsui minua Maestroksi ja itse käytin hänestä nimeä Billy the Kid. Sellaista vihanpitoa ei voi olla, jossa toinen osapuoli ei edes tiedä asiasta mitään.

Carrey julkaisi myös Twitter-sivullaan maalauksensa Williamsista kehuvan saatetekstin kera.