Uusimmat

Jim Hensonin nukketalo lupaa entisajan tunnelmaa uuteen fantasiaelokuvaansa Man & Witch – Pääosassa näyttelijä 1980-luvun kulttitarinasta Neverending Story

09.07.2020 15:14 Muropaketin toimitus

The Neverending Storyn lapsikuningattarena nähty Tami Stronach on kiinnitetty Jim Henson Creature Shopin uuteen fantasiaelokuvaan Man & Witch.

Jim Henson Creature Shop tekee uutta elokuvaa nimeltä Man & Witch, jonka kuvataan olevan paluu 1980-luvun kotikutoisempien fantasiaelokuvien tyyliin. The Hollywood Reporter uutisoi, että elokuvan päärooliin on kiinnitetty niinikään ikoninen kasvo 80-luvulta.

Elokuvassa nähdään nimittäin Tami Stronach, joka esitti vuonna 1984 julkaistussa The Neverending Story -elokuvassa lapsikuningatarta. Lapsitähteytensä jälkeen Stronach jätti näyttelemisen ja keskittyi sen sijaan tanssijan uraan, mutta on nyt palaamassa takaisin näyttelemisen pariin.

Man & Witch on Stronachin aviomiehen, Greg Steinbrunerin käsikirjoittama. Elokuvan ohjaa Rob Margolies ja muihin keskeisiin rooleihin on kiinnitetty muun muassa Sean Astin, Christopher Lloyd, Rhea Perlman ja Michael Emerson.