Jo valmiiksi törkeä The Boys -tv-sarja menee seuraavalla kaudella vielä härskimpään suuntaan

20.01.2021 08:58 Muropaketin toimitus

Amazon Prime Videon The Boys -sarjan kolmannella kaudella on luvassa supersankariorgiat.

Vaikka The Boys -sarjan kakkoskaudella nähtiinkin muun muassa kohtaus, jossa 10 metriä pitkä penis koettaa kuristaa miehen, niin kolmannella kaudella on luvassa vielä jotain härskimpää.

Sarjan showrunner Eric Kripke julkaisi Twitter-tilillään kuvan kolmannen kauden kuudennen jakson kässäristä, joka on nimeltään Herogasm. Alkuperäissarjakuvassa Herogasm on kuuden lehden mittainen tarina, joka keskittyy supersankarien koko viikonlopun kestäviin orgioihin, joissa vedetään kaikkia mahdollisia päihteitä ja harrastetaan supervoimien avulla ”vähän” erilaista seksiä.

The Boys -sarja tuskin voi näyttää touhua lähellekään niin yksityiskohtaisesti kuin sarjis, mutta eiköhän jaksosta silti tule sarjan härskein.

Alempaa löytyvä ensimmäisen Herogasm-numeron kansikuva tehnee selväksi mistä on kyse. Sisäsivuja emme voi tässä ymmärrettävästä syystä näyttää. Herogasm on omana kokonaisuutenaan toimiva kokonaisuus, jonka voit hommata digimuodossa esimerkiksi täältä. Suosittelemme silti lukemaan sen osana jatkuvaa tarinaa, eli viidentenä julkaistuna albumikokonaisuutena.