Uusimmat

Joaquin Phoenix paineli haastattelusta kesken ulos – Tämä kysymys oli Jokeri-tähdelle liikaa

23.09.2019 09:14 Muropaketin toimitus

Joker saapuu Suomeen ensi viikon perjantaina 4. lokakuuta.

Joaquin Phoenixin tähdittämä Joker voitti Venetsian elokuvajuhlien pääpalkinnon ja on kerännyt lähinnä kehuvia arvioita. Useissa negatiivisissa kritiikeissä on mainittu huoli siitä, että leffan päähahmon kaltaiset ihmiset saattavat saada elokuvasta vaikutteita ja tehdä samankaltaisia kauheuksia kuin Jokeri.

The Telegraph tiedusteli haastattelussaan asiasta Joaquin Phoenixiltä, joka takelteli hetken sanoissaan, jonka jälkeen hän ihmetteli miksi toimittaja kysyy moisia ja päätti häipyä paikalta.

Warner Brothersin PR-tiimi sai näyttelijän kuitenkin palaaman takaisin, mutta hän ei vastannut kysymykseen kuin toteamalla ettei asia ole tullut aiemmin hänen mieleensä.

Phoenixillä on todennäköisesti ollut vain huono päivä, sillä The Telegraphin esittämä kysymys oikean elämän väkivallasta on taatusti käyty aivan ensimmäisenä läpi näyttelijän kanssa ennen elokuvan promokiertuetta. Jos näin ei ole tapahtunut, niin siinä tapauksessa Warner Brossin tai Phoenixin omilla palkkalistoilla olevista ihmisistä joku on jättänyt työnsä tekemättä.