Hollywoodin toimintatähti muisteli Renny Harlinin elokuvaa: “Jos joku katsoi sen, voisin lähettää shekin”

29.06.2021 12:30 | Muropaketin toimitus

John Cena nähtiin Renny Harlinin ohjaamassa elokuvassa 12 Rounds vuonna 2009.

John Cena on tätä nykyä todella suurten elokuvatuoteperheiden tähti. Hänet nähdään uusimmassa Fast & Furious -elokuvassa, minkä lisäksi hänet on kiinnitetty mukaan tulevaan The Suicide Squad -elokuvaan sekä sen spinoffina tehtävään tv-sarjaan Peacemaker. Tähän nähden entinen showpainija aloitti näyttelijäuransa varsin vaatimattomista lähtökohdista.

Cena nähtiin 2000-luvun puolivälissä toimintaelokuvissa kuten The Marine, Legendary sekä Renny Harlinin ohjaama 12 Rounds. Cena myöntää avoimesti Dermot & Daven haastattelussa, ettei tehnyt kyseisiä elokuvia oikeista syistä.

“Kun tein noita elokuvia 2000-luvun alussa – jos joku on nähnyt niitä, voisin lähettää shekin, koska minusta tuntuu, että olen sen velkaa – tein niitä vääristä syistä. Tein ne siksi, että koitin promota WWE:tä suositummaksi, enkä siksi, että olisin halunnut tehdä ne. Joka sekunti elokuvien kuvauksissa olisin halunnut olla sen sijaan WWE:ssa. Nyt puolestaan nautin elokuvien tekemisestä”, Cena kertoo.

LUE MYÖS: Muropaketin haastattelussa Bumblebee-tähti John Cena: ”Muistan Renny Harlinin hyvin – hän roikotti minua pilvenpiirtäjästä”

Edit 29.6.2021: Korjattu haastattelulähde