Uusimmat

John Cusack haluaa Hohdon jatko-osan pääosaan: ”En epäröisi hetkeäkään”

19.02.2014 21:10 Muropaketin toimitus

John Cusack tunnetaan Stephen Kingin tuotannon suurena ystävänä. Eipä siis ihme, että mies mielii esittämään pääosaa odotetussa King-filmatisoinnissa.

Redditin Q & A -tilaisuudessa Cusackilta kysyttiin, mihin elokuvaan hän suostuisi mukaan hetkeäkään epäröimättä. Vastaus oli ”Doctor Sleep” eli Tohtori Uni.

Tohtori Uni on jatko-osa klassikkokauhistelu Hohdolle. Romaanista ei virallisesti ole tekeillä filmatisointia, mutta huomioiden Hollywoodin pakkomielteen jatko-osiin ja kierrätyksiin, lienee vain ajan kysymys, milloin vihreä valo syttyy.

Stephen Kingin romaani ilmestyi suomeksi viime vuoden loppupuolella. Sen kuvaus kuuluu seuraavasti:

”Hohdon tarina jatkuu! Dan Torrance joutuu kohtaamaan menneisyytensä kauhut, kun taistelu hyvän ja pahan välillä alkaa. King palaa takaisin suosituimman romaaninsa maisemiin. Dan Torrance, Hohdon pikkupoika, on kasvanut aikuiseksi, mutta lapsuuden kokemukset Overlook-hotellissa eivät ole jättäneet häntä rauhaan. Dan tapaa Abra Stonen, 12-vuotiaan tytön, jolla on sama hohtamisen lahja kuin Danilla. Abran perässä on joukko yliluonnollisia hirviöitä, jotka tarvitsevat ravinnokseen Abran hohtoa. Danin menneisyyden piinaama elämä saa suunnan: hänen täytyy pelastaa Abra.”

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Reddit