UUSIMMAT

John Wick -ohjaajan mukaan Matrix 4:stä on tulossa aivan hullu elokuva

02.06.2020 08:49 | Muropaketin toimitus

John Wick -ohjaajat Chad Stahelski ja David Leitch ovat mukana myös The Matrix 4 -elokuvassa.

Jo aiemmin kerrottiin, että alkuperäisessä Matrix-trilogiassa stunttimiehinä toimineet John Wick -ohjaajat Chad Stahelski ja David Leitch ovat mukana tekemässä myös Lana Wachowskin ohjaamaa The Matrix 4 -leffaa.

Parivaljakko on jeesannut Wachowskia lähinnä konseptitasolla. Nyt Stahelski kertoo The Hollywood Repoterin jutussa, että uudesta Matrixista on tulossa aivan hullu elokuva.

– Lana avasi elokuvaa ja kohtauksia meille ”Tässä on hahmo, näin tapahtuu, tämä on konflikti ja haluan hänen olevan kohtauksen lopussa henkisesti siinä ja siinä tilassa. Mitäs teillä olisi tarjolla, jotta voimme tehdä täysin hullun elokuvan?” Lana on siitä upea ohjaaja, että vaikka hän olisi kuinka tyytyväinen kahjoihin ideoihin, niin hän haluaa viedä ne aina vaan pidemmälle, Stahelski sanoo.

The Matrix 4 -elokuvassa rooleihinsa palaavat Keanu Reeves, Carrie Anne-Moss, Jada Pinkett Smith ja Lambert Wilson. Mukana ovat myös muun muassa Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra, Jonathan Groff, Toby Onwumere, Max Riemelt, Eréndira Ibarra, Andrew Caldwell, Brian J. Smith ja Ellen Hollman.

The Matrix 4 :n on tarkoitus saapua teattereihin ensi vuoden toukokuussa, mutta ensi-ilta saattaa siirtyä pandemian takia.

Muropaketin uusimmat