UUSIMMAT

John Wickin ja Deadpool 2:n ohjaaja teki tämän lumipallosotavideon pelkällä iPhonella – Kyllä huomaa että on ammattimies asialla

04.12.2019 09:13 | Muropaketin toimitus | 1

Applen tuore iPhone-mainos on oikein komeaa.

Muun muassa John Wick -ja Deadpool 2 -elokuvista tuttu ohjaaja David Leitch on tehnyt Applelle mainoksen, joka on kuvattu kokonaan lafkan uusimmalla iPhone 11 Pro -puhelimella. Snowbrawl-niminen lumipallosotavideo on oikein hienon näköinen, mutta vielä kiinnostavampi on sen alapuolelta löytyvä making of -pätkä.

Uudella iPhonella ammattimies saa taatusti komeaa jälkeä aikaan, mutta mukana hänellä on tietysti kunnon kuvausryhmä. Mainos on luonnollisesti saatu näin hienoksi vasta leikkausvaiheessa ja Benjamin Wallfischin säveltämä musiikki jeesaa myös.

Toimintapätkät onnistuvat Leitchilta iisisti, sillä ennen uraansa ohjaajana hän teki stuntteja esimerkiksi elokuviin Blade, Fight Club, Ocean’s Eleven, The Matrix Reloaded, The Matrix Revolutions, Troy, Mr. and Mrs Smith ja 300.

Yksi asia mainoksessa kummastuttaa: miksi sitä ei ole tarjolla 4K-laatuisena?

Keskustelu

Paljon vaikuttaa koko tiimi. Näytteliöiden täytyy olla kartalla tuossa hommassa ja editoijalla menee useampi tunti jo pienessäkin videoklipissä… Ei se pelkkä Iphone ja kuvaaja… :D
Kauankohan tuota tehdessä on kulunut aikaa?

Muropaketin uusimmat