Uusimmat

Johnny Depp ei ole nähnyt yhtään 3D-elokuvaa – eikä voikaan nähdä

23.05.2011 12:04 Muropaketin toimitus

Johnny Depp

Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä sai ensi-iltansa viime viikolla, mutta Johnny Depp ei aio 3D-elokuvaansa nähdä. Siihen on kaksi syytä.

Ensinnäkin: Johnny Depp harvoin katsoo omia elokuviaan. 47-vuotiaan näyttelijän mukaan itsensä katseleminen valkokankaalta tai televisiosta on äärimmäisen vaivaannuttavaa puuhaa. Kun kuvaukset ovat loppuneet, painaa Depp elokuvan mielestään ja jatkaa uusien haasteiden pariin.

Toiseksi: Johnny Depp ei voi nähdä 3D-elokuvia. Syy tähän on hänen näkövirheensä, joka estää hahmottamasta 3D:n stereoskooppista kuvaa. Depp ei ole siis koskaan nähnyt sen enempää omia 3D-elokuviaan (Liisa Ihmemaassa ja Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä) kuin kenenkään muunkaan tekemiä. Suoraan sanoen mies ei edes tiedä millainen 3D-elokuva on:

”En näe asioita normaalisti, en ole koskaan nähnyt. En tietäisi mikä 3D olisi, vaikka se lentäisi naamalleni. Olen sitä paitsi kiinnostuneempi 4D:stä ja 5D:stä. Aionkin jättää kolmosen väliin ja hypätä suoraan niiden pariin”, näyttelijä veisteli hiljattain Los Angeles Timesin haastattelussa.

Lue Dome.fi:n Pirates of the Caribbean: Vierailla vesillä -elokuvan arvostelu täältä.

Lähde: Los Angeles Times