Johnny Depp hyllytti Pirates of the Caribbeanin naispahiksen floppielokuvansa takia

23.05.2017 14:56 Muropaketin toimitus

Huomenna Suomen ensi-iltansa saavassa Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Talesissa (tunnettu myös nimellä Salazar’s Revenge) nähtiin melkein elokuvasarjan ensimmäinen naispahis. Homma meni kuitenkin puihin Johnny Deppin torpattua idean.

Aikaisemmista Pirates of the Caribbean -elokuvista tuttu käsikirjoittaja Terry Rossio on kertonut halunneensa viidennelle elokuvalle naispuolisen pahiksen. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Talesissa pahiksena häärää kuitenkin Javier Bardemin Salazar.

Mitä tapahtui?

Hollywoodin lainalaisuuksia esittelevässä Time Risk -kirjoituksessaan Terry Rossio paljastaa:

”Minun versioni Dead Men Tell No Tales pistettiin syrjään, koska siinä oli naispahis. Johnny Depp oli huolissaan, että se toisi liikaa mieleen Dark Shadowsin, jossa myös oli naispuolinen konna. Joskus vaaditaan vain yhden henkilön päätös tuhoamaan vuosien työ mitä tulee tarinoiden ja maailmojen rakentamiseen”.

Tim Burtonin ohjaama Dark Shadows on yksi Johnny Deppin uran suurimmista flopeista Yhdysvaltain markkinoilla. Vuonna 2012 valmistuneessa elokuvassa pahiksena toimi Eva Greenin esittämä Angelique Bouchard.

Loppujen lopuksi viidennen Pirates of the Caribbeanin käsikirjoitti Jeff Nathanson.

Pirates of the Caribbean Dead Men Tell No Tales
Kaikki jutut aiheesta