UUSIMMAT

Hullu, hullu maailma: Johnny Depp on tekemässä musikaalia, jossa Michael Jacksonin hanska on verta imevä avaruusolento

03.12.2019 05:28 | Muropaketin toimitus

Johnny Deppin yhtiö tuottaa Julien Nitzbergin musikaalin Michael Jacksonista.

Johnny Depp jakaa nykyisin vahvasti mielipiteitä. Ei siis ole ihme, että hänen tuotantoyhtiönsä on mukana rahoittamassa musikaalia toisesta vahvasti mielipiteitä jakaneesta kuuluisuudesta eli Michael Jacksonista.

Kyseessä on Julien Nitzbergin käsikirjoittama musikaali nimeltä “For the Love of a Glove: An Unauthorized Musical Fable About the Life of Michael Jackson, as told by his Glove.” Cinemablendin uutisen mukaan Nitzberg on kertonut kamppailleensa aiheen parissa Jacksoniin kohdistuneiden syytteiden vuoksi. Hän kertookin koittaneensa kertoa laulajan tarinan jokseenkin uudenlaisesta kulmasta, Jacksonin kuuluisan hanskan kertomana.

“Ehdotin, että entäs jos tehtäisiin näin: kaikki mistä MJ:tä on syytetty, johtuukin hänen hanskastaan, mikä on oikeasti ulkoavaruudesta kotoisin oleva alien, joka elää neitsytpoikien verestä. He nauroivat ja sanoivat että entäs jos tekisit ihan tavallisen version sen sijaan. Se tuntui minusta moraalisesti vastenmieliseltä, joten kieltäydyin suhteellisen isosta palkkatarjouksesta”, Nitzberg selittää.

Musikaalissa nähdään sekä oikeita näyttelijöitä että ihmisenkokoisia nukkeja, joiden myötä näyttämölle tuodaan Jacksonin elämässä olleita hahmoja kuten Jackson 5 ja Bubbles-apina. For the Love of a Glove ei ole ainoa Jacksonista tekeillä oleva musikaaliprojekti. Virallinen musikaali, nimeltä MJ, on määrä valmistua Broadwaylle ensi vuoden puolella.

For the Love of a Glove saa ensiesityksensä Los Angelesissa 25. tammikuuta 2020.

Muropaketin uusimmat