Johnny Deppin ura Harry Potterin maailmassa saattaa jäädä yhteen elokuvaan

06.05.2019 21:00 | Muropaketin toimitus

Syytökset kotiväkivallasta ovat vaikuttaneet negatiivisesti Johnny Deppin imagoon näyttelijänä.

Johnny Deppin ura Harry Potter -pahiksena, Gellert Grindelwaldina saattaa jäädä yhteen elokuvaan ja pieneen cameoon toisen lopussa. On nimittäin mahdollista, ettei Depp enää palaa rooliinsa seuraavassa Ihmeotukset-elokuvassa, kertoo CBR.

Deppin lähipiiriin kuuluva lähde on kertonut, ettei Warner Bros. ole lähestynyt näyttelijää jatkosta. Deppillä on viiden elokuvan sopimus Ihmeotukset-elokuvissa esiintymisestä, mutta studiolla on kuitenkin mahdollisuus päättää, haluaako se näyttelijää takaisin.

Studion kerrotaan olevan huolissaan Deppin ympärillä pyörivästä oikeusdraamasta, missä näyttelijän entinen vaimo, Amber Heard, syyttää Deppiä kotiväkivallasta. Depp puolestaan on kiistänyt väitteet, mutta niillä on silti ollut negatiivinen vaikutus hänen imagoonsa. Virallista päätöstä suuntaan tai toiseen Deppin esiintymisestä Ihmeotukset 3:ssa ei kuitenkaan ole julkistettu,

David Yatesin odotetaan palaavan seuraavan Ihmeotukset-elokuvan ohjaksiin ja Harry Potterin luonut J.K. Rowling jatkaa käsikirjoittajana. Elokuvan julkaisua siirrettiin vähän aikaa sitten eteenpäin, ja sen uusi ensi-iltapäivä on 12. marraskuuta 2021.