Jokainen uutinen seuraavasta James Bondista on perätön ainakin tämän vuoden ajan

28.09.2021 07:10 | Muropaketin toimitus

Daniel Craigin seuraaja ei ole vielä haussa.

No Time To Die -elokuva saa maailmanensi-iltansa vihdoinkin tänään Lontoon Royal Albert Hallissa. Suomen ensi-ilta on ylihuomenna 30. syyskuuta ja ensimmäiset näytökset järjestetään heti vuorokauden vaihduttua.

Elokuva jää Daniel Craigin viimeiseksi esiintymiseksi James Bondina. Seuraajaa on arvuuteltu jo muutama vuosi, mutta huhuja ei kannata uskoa ainakaan ennen ensi vuotta.

Bond-tuottaja Barbara Broccoli vieraili BBC Radio 4:n aamu-uutisissa, jossa hän kertoi ettei Craigin seuraaja ole vielä haussa.

– Emme ole miettineet asiaa lainkaan. Nyt on Danielin aika saada juhlia parrasvaloissa. Alamme miettiä tulevaa vasta ensi vuoden puolella, Broccolli sanoo.

– Hän on ollut niin loistava Bond, jonka saappaat ovat suuret täytettäviksi. En tiedä onko se edes mahdollista, Broccollin puoliveli ja toinen Bond-tuottaja Michael G. Wilson jatkaa.

Seuraavasta Bondista lyödään jo vetoa. Esimerkiksi brittiläisen William Hill -vedonlyöntilafkan ykkössijalla seuraavaksi Bondiksi on Tom Hardy. Hänen jälkeen listalla ovat muun muassa Bridgertonista tuttu Regé-Jean Page, James Norton, Luke Evans, Idris Elba ja Henry Cavill.