”Jokaisella sankarilla on pimeä puolensa”, julistavat uudet X-Men: Dark Phoenix -elokuvan hahmojulisteet

29.04.2019 09:20 | Muropaketin toimitus

X-Men: Dark Phoenix saapuu teattereihin kesäkuussa.

Simon Kinbergin ohjaamasta X-Men: Dark Phoenix -elokuvasta on julkaistu kasa hahmojulisteita, jotka kertovat jokaisella supersankarilla olevan oma pimeä puolensa.

Alla olevasta galleriasta löytyvissä mainoslakanoissa lukee jokaisen hahmon kohdalla ”Every hero has a dark side”. Ainoastaan Jessica Chastainin kohdalla teksti on kiepautettu muotoon  ”Every dark side has a hero”.

Chastainin lisäksi elokuvassa nähdään James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee ja Evan Peters.

X-Men: Dark Phoenix saa Suomessa ensi-iltansa 7. kesäkuuta ja sen virallinen synopsis kertoo:

”X-Menit kohtaavat pelottavimman ja voimakkaimman vihollisensa omiensa joukosta, Jean Greyn. Jean on vähällä kuolla avaruudessa tapahtuvan pelastusoperaation aikana, kun hän saa osuman oudosta kosmisesta voimasta. Kun hän palaa kotiin, tapahtunut on tehnyt hänestä paljon aiempaa voimakkaamman – ja erittäin arvaamattoman. Jean vapauttaa voimansa tavoilla, joita hän ei voi ymmärtää eikä pitää sisällään. Joutuessaan syöksykierteeseen ja loukatessaan rakastamiaan ihmisiä, Jean rikkoo siteen, joka pitää X-Menit yhdessä. Nyt, perheen hajotessa, heidän täytyy löytää keino yhdistyä uudelleen. Vain yhdessä he voivat pelastaa Jeanin sielun ja maapallon avaruusolioilta, jotka haluavat valjastaa tämän voiman ja hallita planeettaamme.”

Muropaketin uusimmat