Jon Hamm on uusi Iron Man – Mad Men -tähti esittää Marvel Studiosin ikonista supersankaria tulevassa tv-sarjassa

29.03.2021 08:05 | Muropaketin toimitus

Aikuisille suunnattu Marvel’s M.O.D.O.K. -sarja alkaa huhtikuun lopussa.

Marvel paljasti viikonloppuna virtuaalisena järjestetyssä WonderCon@Home -tapahtumassa aikuisille suunnatun Marvel’s M.O.D.O.K. -sarjan näyttelijöitä.

Pääosapahista esittävän Patton Oswaltin lisäksi sarjassa ovat mukana Nathan Fillion Wonder Manina, Whoopi Goldberg esittää Poundcakesia, Bill Hader sekä Angar the Screameria että The Leaderia ja Jon Hamm lainaa ääntään Iron Manille.

Hamm on mukana jo sarjan ensimmäisessä jaksossa Tony Starkina ja muut hahmoista nähdään myöhemmin sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella, joka koostuu kymmenestä jaksosta.

Stop-motion-animaationa toteutettu M.O.D.O.K. on Hulu-suoratoistopalvelun alkuperäissarja, joten Suomessa se nähdään Disney Plus -palvelun uudessa Star-osiossa.

Patton Oswalt toimii myös sarjan vastaava tuottajana. Komediasarjassa ovat mukana ääninäyttelijöinä myös muun muassa Aimee Garcia, Melissa Fumero, Wendi McLendon-Covey, Ben Schwartz, Beck Bennett, Jon Daly ja Sam Richardson.

Uutuussarjassa M.O.D.O.K. yrittää sovittaa superpahiksen hommat yhteen arjen ja perhe-elämän kanssa. Mental Organism Designed Only for Killing teki ensiesiintymisensä sarjakuvien sivuilla ensimmäisen kerran jo vuoden 1967 Tales of Suspense -lehden numerossa #94. Hahmon loivat Jack Kirby ja Stan Lee.

Marvel’s M.O.D.O.K. -sarjan kymmenestä jaksosta koostuva ensimmäinen kausi tulee Yhdysvalloissa tarjolle Huluun 21. toukokuuta ja ilmeisesti samana päivänä Suomessa Disney Plussaan.

Muropaketin uusimmat