Jopa aikaisempi Batman-tähti piti Christian Balen Batman-ääntä outona: “Mutta hän oli loistava Bruce Wayne”

30.05.2018 13:22 | Muropaketin toimitus

Batmania 26 vuotta animaatiosarjoissa esittäneellä Kevin Conroylla on yleensä vain hyvää sanottavaa muista Batman-tähdistä.

Kevin Conroylla on takanaan jo 26 vuoden suhde Batmaniin. Hän on esittänyt hahmoa mm. animaatiosarjoissa Batman: The Animated Series ja Batman: Arkham Asylum.

MCM Comic Conissa haastatellulla Conroylla on yleensä vain hyvää sanottavaa muista Batman-kollegoistaan. Comicbook Movien uutisen mukaan hän on kuitenkin nyt antanut harvinaisen, negatiivissävytteisen kommentin Christian Balen Batmanista Christopher Nolanin ohjaamassa The Dark Knight -trilogiassa:

“Mitäpä voisin sanoa? Kuulosti siltä kuin hänellä olisi ollut kurkunpään tulehdus. Mutta hän tekee täydellisen Bruce Waynen. Hän on loistava näyttelijä. Oletko nähnyt American Psychon? Tarkoitan että hän on mahtava näyttelijä. Mutta hänen äänensä Batmanina oli outo.”

Pitkän linjan ääninäyttelijän mielipide näyttelijän ääneen on painava. Mutta ei Conroy yksin mielipiteensä kanssa ole. Balen Batman-ääntä on pidetty outona vuonna 2005 julkaistusta Batman Beginsistä lähtien.

Muropaketin uusimmat