Uusimmat

Nyt jopa uuden Ghostbustersin tähti haukkui elokuvan trailerin

04.05.2016 07:21 Tatu Junni

Paul Feigin ohjaaman Ghostbustersin ensimmäinen traileri julkaistiin maaliskuussa.

Tällä viikolla otsikoihin nousi huomio siitä, miten paljon vihaa video on kerännyt osakseen. Ghostbustersin traileri julistettiin peräti YouTuben historian vihatuimmaksi elokuvamainokseksi.

Uutta Ghostbusters-traileria vihataan YouTubessa yli kaiken 

Elokuvaa yhdessä Kristen Wiigin, Kate McKinnonin ja Leslie Jonesin kanssa tähdittävä Melissa McCarthy voi tavallaan ymmärtää osan kritiikistä. Hän nimittäin pitää traileria sekavana.

”Tämä elokuva on reboot, ei remake”, McCarthy täsmensi The John, Jay & Rich Show’n haastattelussa.

”On sekavaa, kun trailerissa sanotaan ’30 vuotta sitten’, kun tässä uudessa elokuvassa ensimmäisen Ghostbustersin tapahtumia ei ole tapahtunut. Haamujengin tarina on hieno, mutta se kerrotaan ihan eri tavalla. Elokuva kertoo neljästä epätodennäköisestä sankarista ja New Yorkista, jonka haamut ovat valtaamassa; sama klassinen tarina, mutta ei 30 vuotta myöhemmin… Meidän elokuvamme ei ole riippuvainen ensimmäisestä elokuvasta”.

Omien sanojensa mukaan Melissa McCarthy huomautti asiasta, mutta turhaan:

”Uskokaa pois, siitä kyseltiin kyllä. Mielestäni tuo on todella sekavasti ilmaistu, mutta sitten minulle vastattiin, etteivät minun mielipiteeni kiinnosta”.

Ghostbusters saa ensi-iltansa Suomessa 20. heinäkuuta.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat