Uusimmat

Jos Daredevilin Netflix-sarja menestyy, sokea supersankari saattaa palata valkokankaalle

08.11.2013 09:40 Muropaketin toimitus

Daredevil

Marvel-faneille paljastettiin eilen ilouutinen: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ja Rautanyrkki saavat omat Netflix-sarjansa vuonna 2015.

Siirtyminen ”tv-formaattiin” ei kuitenkaan tarkoita, etteikö Daredevil tai muut sankarit voisi myöhemmin seikkailla myös omissa elokuvissaan. Kyse on siitä, millaisen vastaanoton Netflixin sarjat saavat.

”Marvelilla on tuhansia hahmoja, eikä niitä kaikkia ole mahdollista kattaa elokuvissa. Vaikka nämä [Netflixin sarjojen] hahmot ovat kiinnostavia, eivät ne ole suosituimpien joukossa. Emme siis todennäköisesti olisi tehneet pitkiä elokuvista niistä. On kuitenkin mahdollista, että sankarit siirtyvät valkokankaalle, jos ne keräävät tarpeeksi suosiota Netflixissä”, ilmoitti The Walt Disney Companyn johtoportaaseen kuuluva Jay Rasulo eilen.

Ennakkoon vaikuttaa siltä, että Netflix-sarja saattaa olla jopa parempi formaatti Daredevilin kaltaisille ”maanläheisille sankareille”. Netflix-sarjassa uskalletaan todennäköisesti kumartaa enemmän Frank Millerin suuntaan kuin suuressa Hollywood-tuotannossa.

Jo mainittujen hahmojen seuraan sopisi erinomaisesti myös Tuomari ja Blade, joiden filmatisointioikeudet ovat palanneet Marvelille. Ehkä antisankarit saavat tilaisuutensa, jos Daredevil ja kumppanit menestyvät tarpeeksi hyvin.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Mahtava Marvel-uutinen: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage & Rautanyrkki saavat omat Netflix-sarjat! 7.11.2013
o Tv-sarja vai leffa? Marvel Studios ei tiedä, mitä se tekisi Daredevilin ja Tuomarin kanssa 21.10.2013
o Cinema Sins: Mikä kaikki menikään pieleen Ben Affleckin Daredevilissä? 13.9.2013
o Tuomarin, Daredevilin, Bladen ja Aaveajajan yhteiselokuva on nyt täysin mahdollinen 6.5.2013
o Käsikirjoittaja haukkui supersankarielokuvansa: ”Myös pääosan esittäjä häpeää sitä” 1.2.2013
o Toteutumattoman Daredevil-elokuvan ohjaaja paljasti ketä hän havitteli sarvipään rooliin 28.11.2012

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Bleeding Cool