Jos tämä tosiaan on uuden Ninja Turtlesin paras kohtaus, elokuva tulee olemaan kamala

08.08.2014 09:10 | Muropaketin toimitus

Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtlesista on julkaistu uusi kohtausmaistiainen.

SlashFilm-sivuston Germain Lussier on ehtinyt nähdä Jonathan Liebesmanin ohjaaman elokuvan jo kokonaisuudessaan ja nimittänyt oheisen hissikohtauksen sen tähtihetkeksi.

Jos näin tosiaan on, ei Suomessa 22. julkaistavalta Teenage Mutant Ninja Turtlesilta kannata odottaa yhtään mitään.

Koetamme pysyä optimistisina, joten otaksutaan nyt, että herra Lussierilla on yksinkertaisesti huono maku…

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Yahoo! Movies

Keskustelu

@9 ”Viihdyttävä leffa tulee varmasti olemaan”

Niin, ehkä ikäryhmälle 10-15v, jota paska huumori ja CGI-tehosteet ehkä jaksavat viihdyttääkin. Meille muille tämä menee samaan roska kategoriaan Bayformerssien kanssa.

Itse asiassa arvostelijat ovat jo leffan lytänneet (suunnilleen yhtä surkeita arvosanoja kuin Bayformers 4:n arviot), mutta tyhmät massat eivät tunnetusti arvosteluista välitä:

http://www.metacritic.com/movie/teenage-mutant-ninja-turtles

http://www.rottentomatoes.com/m/teenage_mutant_ninja_turtles_2013/

@8

No siis nuo eivät näyttäneet niiltä Turtleseilta joilta pitäisi, ihme teknolohgiahärpäkettä yms ja aivan liian yrmeitä yleisilmeeltään.

@9

Vanha leffa uusissa pukeissa kermapersesukupolvelle…

VIttu täytyy kyllä sanoo, että Domessa usein ollaan turhan negatiivisia. Uusi leffa uudelle sukupolvelle. Ne aikasemmat turtlesit oli ihan yhtä vitun paskoja, ottakaa jooko ne vaaleanpunaiset nostalgialasit silmiltänne pois?

Aika on näyttänyt kultaavan muistot ihan liian pahasti. Plus ihan turha vielä itkeä kun ei leffakaan kokonaisuudessaan ole vielä täällä ulkona.
Viihdyttävä leffa tulee kyllä varmasti olemaan ja eikö se olekin päätarkoitus?

[email protected] Sen verran että mikäli tuo pätkä oli karmeeta paskaa niin miten mielestäsi ne alkuperäiset olivat ihan toista maata? Vähintäänkin yhtä ”hölmöjä” ne turtlesit siinäkin olivat. Sanotaan nyt sen verran että alkuperäisistä itse tykkään kyllä hyvinkin paljon, eikä tuo pätkä mitenkään huonoa kuvaa antanut tuosta elokuvasta, mukavasti tosiaan toi jokaisen persoonan esille.

Luulen että täällä Domessa kaikki missä Michael Bay on mukana niin on paskaa.

No olihan tuo nyt kaikessa naurettavuudessaan karmeeta paskaa ja luulen että niin myös koko leffakin tulee olemaan. Kaukana tulee joka tapauksessa olemaan niistä alkuperäisistä turtles leffoista joita todnäk suurin osa täällä kommentoivista ei ole edes nähnyt..

Ihan hyvä kohtaus, mutta kyllähän sitä toivoisi, että leffalla olisi paljon muita ja vielä parempiakin kohtauksia kuin tämä.

Haha, ihan loistava kohtaus. Tiivistää hyvin hahmojen persoonan, vaikka en välttämättä olis odottanut, että Raphael lähtee ennen Donatelloa komppaamaan :P

Mikäs tuossa nyt niin huonoa on ?
…ja sinä menet tuomitsemaan elokuvan tuon perusteella?
Se jos jokin on kamalaa.

Sinulle ei tainnut aueta tuo ollenkaan?

Muropaketin uusimmat