Jos The Batman, The Suicide Squad ja muut tulevat DC Comics -leffat kiinnostavat, kannattaa varautua lauantaina valvomaan myöhään

21.08.2020 13:00 | Muropaketin toimitus

DC:n vuorokauden mittainen fanitapahtuma käynnistyy huomenna.

Maailmanlaajuinen DC:n ja Warner Brosin järjestämä virtuaalinen fanitapahtuma DC Fandome käynnistyy huomenna lauantaina osoitteessa DCFanDome.com. Tapahtuma alkaa klo 13.00 Kalifornian aikaa, eli klo 20 Suomen aikaa ja kestää 24 tuntia.

Tapahtumassa nähdään muun muassa näyttelijöiden ja elokuvantekijöiden paneelihaastatteluja, aikaisemmin julkaisematonta sisältöä kuten trailereita, cosplayta, fanitaidetta ja materiaalia kulissien takaa. Kantavana ideana on siis toteuttaa Comic-Conin tyylinen tapahtuma, mutta kokonaan verkossa.

DC Fandome paisui niin suureksi, että virtuaalitapahtuma päätettiin jakaa kahteen osaan, sillä muuten fanit eivät olisi pystyneet katsomaan kaikkea haluamaansa, usean paneelikeskustelun ja muun sisällön mennessä päällekkäin. Huomenna on luvassa esimerkiksi useiden DC Comicsin elokuvien paneeleita. Uutta tietoa ja ilmeisesti myös liikkuvaa kuvaa nähdään esimerkiksi elokuvista The Batman, The Suicide Squad, Black Adam ja Wonder Woman 1984.

Toinen tapahtuma järjestetään 12. syyskuuta ja se on nimeltään DC FanDome: Explore the Multiverse. Huomisen DC Fandomen koko aikataulu löytyy täältä.