Josh Brolin uransa pahimmasta flopista: ”Jos minusta koskaan tulee tosi rikas, teen sen elokuvan uudelleen”

13.01.2014 13:00 | Muropaketin toimitus

Jonah Hex

Sarjakuvafilmatisoinnit ovat nykyään melkoisia rahasampoja Hollywoodissa, mutta eivät kaikki. Josh Brolinin tähdittämä Jonah Hex -elokuva floppasi pahan kerran vuonna 2010.

Total Filmin tuoreessa haastattelussa Josh Brolin käy läpi Jonah Hexin epäonnistumisen syitä. Näyttelijän mukaan elokuva ansaitsi kriitikoilta saamansa pyyhkeet, vaikka syy sen epäonnistumiseen ei olekaan useimpien tiedossa.

”Olimme jo melkein luopumassa koko projektista, kun tämä muksu tuli kuvioihin”, Brolin totesi viitaten ohjaaja Jimmy Haywardiin, joka oli tuossa vaiheessa alle 30-vuotias. ”Hän oli kiinnostava nuorukainen täynnä energiaa ja lisäksi pakkomielteisen innoissaan Jonah Hexistä. Ajattelin sitten, että tämä on joko tosi surkea tai nerokas päätös…”, näyttelijä muisteli hetkeä, jolloin Jonah Hexin tekemistä päätettiin jatkaa.

Ja turpiinhan siinä tuli.

Elokuvaa ei moni ole kehunut, eikä se päässyt taloudellisesti edes omilleen. Jonah Hexin tekeminen maksoi 47 miljoonaa dollaria, mutta lipputuloja se keräsi vain 11 miljoonaa. Asia on jäänyt kaihertamaan Josh Brolinia pahemman kerran.

”Jos minusta koskaan tulee tosi rikas, teen sen elokuvan uudelleen. Ihan oikeasti.”

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Total Film

Muropaketin uusimmat