Jotain hyvää koronastakin: Chris Prattin hittisarja saa vielä yhden jakson

25.04.2020 17:01 | Muropaketin toimitus

Parks and Recreation -sarjasta julkaistaan ensi viikolla uusi spesiaalijakso.

Elämme aikaa, jolloin monien rakastettujen, mutta jo päättyneiden tv-sarjojen pariin tehdään uutta paluuta. Nyt näiden uutta tulemista tekevien sarjojen joukkoon on liittynyt hulvaton ja palkittu komediasarja Puisto-osasto (Parks and Recreation), jota tehtiin seitsemän tuotantokautta vuosina 2009-2015. Paluu on tosin vain yhden spesiaalijakson mittainen.

Vital Thrills kertoo, että NBC:n hittisarjasta julkaistaan puolituntinen uutuusjakso 30. huhtikuuta. Uudella jaksolla kerätään varoja hyväntekeväisyyteen. Kohteena on Feeding America -hyväntekeväisyysjärjestön COVID-19-rahasto.

Uusi jakso on kuvattu koronapandemian eristäytymisrajoitusten mukaisesti jokaisen näyttelijän omassa kodissa. Mukana on koko tuttu näyttelijäkaarti: Amy Poehler, Rashida Jones, Aziz Ansari, Nick Offerman, Aubrey Plaza, Chris Pratt, Adam Scott, Rob Lowe, Retta ja Jim O’Heir.

Suomessa Puisto-osasto on katsottavissa kokonaisuudessaan Viaplaylla ja Amazon Primessa. Spesiaalijakson julkaisusta meillä Suomessa ei ole vielä tietoa.