Uusimmat

Jouluksi on luvassa kaikkien aikojen pisin Hämähäkkimies-elokuva, jos uusi huhu Spider-Man: No Way Homesta pitää paikkansa

05.11.2021 07:56 Muropaketin toimitus

Spider-Man: No Way Home on ilmeisesti melkoinen mammuttielokuva.

Spider-Man: No Way Home -elokuvan ensi-iltaan on enää reilu kuukausi. Nyt elokuvan pituus on lipsahtanut nettiin ennen aikojaan, sillä brasilialainen lippukauppa Ingresso kertoo leffalla olevan mittaa huimat 2 tuntia 39 minuuttia.

Moinen mammutti olisi noin puoli tuntia pidempi kuin edeltävät Spider-Man: Homecoming ja Spider-Man: Far From Home. Pisin Hämis-elokuva tähän mennessä on vuoden 2014 The Amazing Spider-Man 2. Sen kesto on 144 minuuttia.

Spider-Man: No Way Homessa nähdään muun muassa Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon, Marisa Tomei, J. B. Smoove, Benedict Wong, Alfred Molina ja Jamie Foxx.

Leffan virallinen synopsis kertoo seuraavaa:

”Ensimmäistä kertaa Spider-Manin elokuvahistoriassa naapuruston ystävällinen sankarimme on paljastunut, eikä enää pysty erottamaan tavallista elmäänsä vaarallisesta supersankarielämästä. Pyydettyään apua Doctor Strangelta tilanne ottaa askeleen entistä huonompaan suuntaan pakottaen hänet selvittämään, mitä todella tarkoittaa olla Spider-Man.”

Jon Wattsin ohjaama Spider-Man: No Way Home saa ensi-iltansa 17. joulukuuta.