Uusimmat

Judge Dredd saa oman tv-sarjansa – ensimmäinen juliste julkaistu jo

11.05.2017 08:10 Muropaketin toimitus

Dredd-elokuvan fanit ovat odottaneet kulttisuosioon nousseelle sarjakuvaleffalle jatkoa jo viisi vuotta, suotta. Nyt Judge Dredd on kuitenkin tekemässä paluun valokeilaan uuden tv-sarjan muodossa.

IM Global, Tencent ja Tang Media Partners ovat ryhtyneet yhteistyöhön brittipelikehittäjä Rebellionin kanssa, uutisoi Coming Soon. Suunnitelmissa on tuoda televisioon 2000 AD:n maailmaan sijoittuva sarja nimeltä Judge Dredd: Mega-City One.

Ennakkotietojen mukaan sarja seuraa tulevaisuuden tuomareita, jotka tekevät parhaansa pitäkseen rikokset aisoissa ylikansoitetussa maailmassa. Judge Dredd on tietenkin mukana, mutta muista hahmoista ei ole vielä tarkkaa tietoa. Kaikkiaan asetelma kuulostaa lähdemateriaalille uskolliselta.

Toistaiseksi mikään ei viittaa siihen, että Mega-City One olisi yhteydessä Dreddiin – tai Sylvester Stallonen vuoden 1995 kalkkunaklassikkoon. Myöskään tarkemmista aikatauluista ei ole annettu tietoa.

Lisää uutisia odotellessa Judge Dreddin fanit voivat ihastella tekeillä olevan sarjan promojulistetta, joka lupaa tarinoille ainakin hulppeat lavasteet.

Judge Dredd

Judge Dredd
Kaikki jutut aiheesta