Uusimmat

Juliste, traileri ja nippu kuvia: Tältä näyttää Wes Andersonin odotettu uutuuselokuva The French Dispatch

13.02.2020 07:48 Muropaketin toimitus

Wes Andersonin uusi elokuva saapuu teattereihin heinäkuussa.

Searchlight Pictures on julkaissut ensimmäisen trailerin, kasan kuvia ja uuden julisteen Wes Andersonin odotetusta The French Dispatch -elokuvasta.

Andersonin draamakomedia saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 24. heinäkuuta ja todennäköisesti samaan aikaan myös Suomessa.

The French Dispatchin kuvaillaan olevan rakkauskirje journalisteille. Se sijoittuu kuvitteelliseen ranskalaiseen kaupunkiin, jossa on ilmestymässä amerikkalaisen The French Dispatch -lehden viimeinen numero. Elokuvan kolme tarinaa kietoutuvat siinä julkaistujen juttujen ympärille. Kertomukset perustuvat löyhästi The New Yorker -lehdessä julkaistuihin artikkeleihin.

Mukana on aivan mielipuolinen määrä huippunäyttelijöitä, sillä leffassa nähdään muun muassa Benicio Del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Timothée Chalamet, Bill Murray ja Owen Wilson. Lisäksi mukana ovat myös Léa Seydoux, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Stephen Park, Liev Schreiber, Elisabeth Moss, Edward Norton, Willem Dafoe, Lois Smith, Saoirse Ronan, Christoph Waltz, Anjelica Huston, Jason Schwartzman ja Henry Winkler.

Anderson vastaa ohjauksen lisäksi tuttuun tyyliin myös käsikirjoituksesta. Tarina on rustattu yhteistyössä Roman Coppolan, Jason Schwartzmanin ja Hugo Guinnessin kanssa

Tsetkaapa muuten tarkemmin trailerin ja kuvagallerian alta löytyvää uutta julistetta. Se muistuttaa ilmeisen tahallaan Criterion-lafkan Blu-ray-julkaisujen kansia. Viimeisen päälle tehdyistä, runsailla bonusmateriaaleilla varustetuista julkaisuistaan tunnettu Criterion on julkaissut kaikki Andersonin aiemmat elokuvat Blu-rayna ja dvd:nä.