Julisteet: Ylistetty Doom Patrol -supersankarisarja jatkuu HBO Nordicissa kesäkuussa

29.05.2020 08:20 Muropaketin toimitus

Silkkaa dadaa ja sekoilua tarjoava Doom Patrol palaa toisen tuotantokauden jaksoin.

DC Universe ja HBO Max ovat julkaisseet kaksi uutta julistetta Doom Patrol -sarjan kakkoskaudesta, joka nähdään kesäkuussa.

Yhdysvalloissa DC Universe -suoratoistopalveluun piilotettu sarja ei valitettavasti saanut ensimmäisellä kaudellaan ansaitsemansa määrää katsojia, mutta nyt sarjaa esittää Jenkeissä myös toissa päivänä aloittanut HBO Max -palvelu. Doom Patrolin ykköskautta ylistivät niin fanit kuin kriitikotkin.

Lue myös: Arvostelu: DC:n Doom Patrol on yksi parhaita supersankarisarjoja koskaan

Jo vuonna 1963 sarjakuvien sivuilla ensiesiintymisensä tehnyt Doom Patrol nousi suurempaan suosioon 1990-luvun alkuvuosina julkaistujen Grant Morrisonin käsikirjoittamien tarinoiden myötä, joista sarja ammentaa reippaasti. Tv-versiossa kööriin kuuluvat Robotman (Brendan Fraser), Elasti-Girl (April Bowlby), Negative Man (Matt Bomer), Cyborg (Joivan Wade) ja Crazy Jane (Diene Guerrero). Ryhmän johtaja ja suojelija Niles Caulderia esittää jälleen Timothy Dalton.

Uudella kaudella mukaan tulee myös Abigail Shapiron esittämä apinatyttö Dorothy Spinner, joka on sarjassa Caulderin tytär.

Doom Patrolin kakkoskausi alkaa HBO Nordicissa 26. kesäkuuta.

Muropaketin uusimmat