Julkisuutta vältellyt ja vakavasti sairaana ollut Val Kilmer saapui yllättäen Top Gunin näytökseen

04.09.2019 17:02 | Muropaketin toimitus

Näyttelijä Val Kilmer on taistellut vuosikausia kurkkusyöpää vastaan.

Vuonna 1986 julkaistun Top Gunin jatko-osa, Joseph Kosinskin ohjaama Top Gun: Maverick julkaistaan ensi vuonna. Alkuperäisen elokuvan toinen tähti, Icemania esittänyt Val Kilmer on nyt tehnyt harvinaisen, julkisen näyttäytymisen elokuvan faneille. Hän yllätti faninsa saapumalla vieraaksi Austinissa järjestettyyn Top Gun -näytökseen, kertoo Comicbook.com.

Kilmer on viime vuodet taistellut kurkkusyöpää vastaan. Näyttelijä paljasti vuonna 2017 käyneensä jo kaksi vuotta kemoterapiassa ja sädehoidoissa, minkä vuoksi hän on vältellyt julkisuutta.

Syöpä vei häneltä joksikin aikaa äänen, minkä vuoksi esimerkiksi pari vuotta sitten julkaistussa trillerissä The Snowman hänen roolihahmonsa dialogi jouduttiin dubbaamaan toisen näyttelijän avulla. Nähtäväksi jää, millainen hänen paluunsa Top Gunin legedaariseen rooliin lopulta on ensi vuonna.

Kilmer nähdään myös Kevin Smithin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa elokuvassa Jay and Silent Bob Reboot, jonka on määrä saada ensi-iltansa Yhdysvalloissa lokakuussa.