UUSIMMAT

Juonikuvaus julkistettu: Pacific Rim Uprising lupaa jälleen isoa toimintaa

05.10.2017 14:50 | Muropaketin toimitus

Guillermo del Toron vuonna 2013 ohjaaman Pacific Rim -toimintahitin jatko-osa saa ensi-iltansa ensi maaliskuussa. Nyt julkaistu elokuvan juonikuvaus lupaa jälleen suurta toimintaa – vaikka del Toro ei enää puikoissa olekaan.

New Yorkin Comic Conissa kuluvalla viikolla esitelty Pacific Rim Uprising on alkanut saada enemmän lihaa luittensa ympärille. Sarjakuvafestivaaleilla elokuvasta julkistettiin juonikuvaus ja perjantaina on luvassa ensimmäinen traileri.

Juonikuvauksen pohjalta näyttää siltä, että ensimmäinen elokuva valtavine hirviöineen ja niitä ihmiskuskiensa avulla mäiskivine superkoneineen oli vasta alkusoittoa suuremmalle yhteenotolle.

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) esittää kapinallista Jake Pentecostia, aikoinaan lupaavan oloista jaeger-pilottia, jonka legendaarinen isä on antanut henkensä turvatakseen ihmiskunnan voiton kaiju-hirviöitä vastaan. Sittemmin Jake on hylännyt koulutuksensa ja siirtynyt osaksi rikollista alamaailmaa. Mutta kun pysäyttämättömältä vaikuttava uhka alkaa hajottaa kaupunkeja ja kyykyttää koko maailmaa, Jake saa mahdollisuuden olla isänsä legendan arvoinen. Tässä Jakea auttaa hänen etääntynyt sisarensa Mako Mori (Rinko Kikuchi), joka johtaa urheiden sotureiden uutta sukupolvea. Kaksikko joutuu liittoutumaan keskenään etsiessään oikeutusta ja pelastaakseen ihmiskunnan sukupuutolta.

Jaken joukkoon liittyy myös lahjakas, kilpaileva pilotti Lambert (Scott Eastwood) ja 15-vuotias jaeger-hakkeri Amara (Cailee Spaeny).

Pacific Rim Uprisingin näyttelijäkaartissa nähdään edellä mainittujen lisäksi mm. Jing Tian, Burn Gorman, Adria Arjona ja Charlie Day. Elokuvan ohjaa Steven S. DeKnight (Netflixin Daredevil).

Pacific Rim Uprising saa Yhdysvaltain ensi-iltansa 23. maaliskuuta 2018. Suomen ensi-illasta ei vielä ole tietoa.