Uusimmat

Jurassic Park 4 peruttiin odottamattomasti – mitä oikein tapahtui?

09.05.2013 16:32 Muropaketin toimitus

Eilen saapuneiden tietojen mukaan Jurassic Park 4:n kesälle 2014 kaavailtu on peruttu.

Jurassic Park 4:n tekijätiimiin kuuluvien Dean Sherriffin ja Todd Smoyerin Twitter-päivitysten myötä maailmalle levisi tieto, että elokuva on pahoissa vaikeuksissa. Nyt Universal Pictures on antanut oman virallisen lausuntonsa aiheesta karsiakseen pahimpia huhuja.

Tilanne on nyt siis tämä: Jurassic Park 4 on todellakin pistetty jäihin. Elokuva aiotaan yhä toteuttaa, mutta uutta ensi-iltapäivää ei ole toistaiseksi ilmoitettu. ”Emme voisi olla innostuneempia visiosta, joka ohjaaja Colin Trevorrow’lla on tätä elokuvaa varten ja odotamme innolla kun hän ja tuottajat luovat uuden luvun elokuvasarjan historiaan”, Universalin tiedotteessa vakuutellaan. Kunnon selitystä tuotannon viivästymisestä ei kuitenkaan tarjota.

Jurassic Park 4 News -sivuston mukaan studion ja elokuvan tekijöillä on ollut näkemyseroja, jotka ovat vaikuttaneet aikatauluun. Hieman yllättäen Universal haluaa panostaa elokuvaan enemmän kuin alunperin oli tarkoitus ja tehdä siitä vielä entistäkin eeppisemmän. Samalla sivusto torppaa huhut, joiden mukaan elokuvan käsikirjoitus jouduttaisiin kirjoittamaan uusiksi kokonaan tai edes osittain.

Varitety-lehti vuorostaan tietää kertoa, että Bryce Dallas Howard and David Oyelowo ovat ehdolla elokuvan pääosiin. Tai olivat ainakin ennen tuotannon jäädyttämistä. Nähtäväksi jää, ovatko näyttelijät mukana kuvioissa vielä siinä vaiheessa, kun Universal päättää jatkaa Jurassic Park 4:n tekemistä.

Lue myös:

Unohtakaa kesän 2014 ensi-ilta: Jurassic Park 4 koki valtavan takaiskun

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Collider