Uusimmat

Jurassic Park 4:ssa nähdään uusi dinosauruslaji: ”Se vie katsojilta yöunet”

05.04.2013 12:00 Muropaketin toimitus

Dinosaurukset

Colin Trevorrow’n ohjaama Jurassic Park 4 saa ensi-iltansa kesällä 2014. Tuoreimpien tietojen mukaan elokuvassa nähdään aivan uusia dinosauruksia ja elokuvan sävykin on aikaisempia osia kauhuisampi.

Jurassic Park 4:n asiantuntijana toimii ”tosielämän Alan Grant” Jack Horner. USA Today haastatteli paleontologia hiljattain ja samassa yhteydessä hän kertoi, että elokuvassa nähdään aivan uusi dinosauruslaji. ”En voi kertoa mikä laji on kyseessä, mutta voin sanoa, että haluatte pitää valot päällä nähtyänne tämän elokuvan”, Horner vihjasi.

Eri dinosauruslajeja on nimetty useita satoja, joten tyrannosauruksen ja velociraptorien veroisia hirmuliskoja kyllä riittää vaikka kuinka monen elokuvan tarpeisiin. Pari vaihtoehtoa voitaneen kuitenkin jo tässä vaiheessa rajata pois ehdokkaiden joukosta…

Dinosaurukset

Rick Jaffan ja Amanda Silverin käsikirjoittaman Jurassic Park 4:n ensi-illaksi on edelleen ilmoitettu 13. kesäkuuta 2014. Elokuvalla ei ole vielä virallisesti yhtään näyttelijää eikä kuvausaikataulusta ole tietoa. Ei olisi siis lainkaan yllättävää, jos julkaisua lykätään lähikuukausina.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: USA Today