Uusimmat

Jurassic Park III ja sen puhuva dino täyttävät 20 vuotta – Sam Neill puolustaa kritisoitua elokuvaa

05.02.2021 17:00 Muropaketin toimitus

Jurassic Park III julkaistiin vuonna 2001. Sen pääosassa nähtiin Sam Neill.

Kolmas Jurassic Park -elokuva otettiin julkaisunsa aikaan vuonna 2001 vastaan huomattavasti kriittisemmin kuin kaksi edellistä dinoseikkailua. Joe Johnstonin ohjaamassa elokuvassa nähtiin muun muassa puhuva raptorihahmo, jota pidetään yhtenä elokuvan suurimmista epäonnistumisista.

Colliderin haastattelussa pääosaa esittänyt Sam Neill kuitenkin puolustaa elokuvaa ja sen puhuvaa dinoa. Näyttelijä kertoo jutelleensa elokuvasta vähän aikaa sitten Rotten Tomatoesin edustajan kanssa, jonka mielestä Jurassic Park III on saanut epäreilun kohtelun.

“Myönnän että viimeiset 10 minuuttia ovat vähän liian helppoja ja liian kiireellä kuvattuja, mutta siihen saakka se on mielestäni aika hemmetin hyvä”, Neill kommentoi.

Hän myös selittää, että tunsi hahmonsa kunnolla tutuksi vasta kolmannessa elokuvassa.

“Sitä ei vaan esitä tiettyä hahmoa vaan siinä tarvitaan kokonainen setti osaamista. Toimintasankarin esittämiseen tarvitaan kokonainen varastollinen taitoja. Toivon, että minulla olisi ollut kaikki tuo käytettävissäni jo ensimmäisessä elokuvassa.”

Neill palaa tuttuun rooliinsa Dr. Alan Grantina Colin Trevorrowin ohjaamassa elokuvassa Jurassic World: Dominion, jonka on määrä saada ensi-iltansa kesällä 2022.