Jurassic World 2:ssa on valtava määrä dinosauruksia – adoptoi yksi itsellesi

16.05.2018 21:04 | Muropaketin toimitus

Kesäkuun alussa valkokankaille tuleva Jurassic World 2 tarjoaa dinofaneille hauskan tavan tutustua elokuvan dinosauruksiin. Samalla voi adoptoida yhden otuksen itselleen.

On kulunut kolme vuotta siitä, kun teemapuisto Jurassic World tuhoutui aitauksistaan irti päässeiden dinosaurusten takia. Bryce Dallas Howardin esittämä Claire tarjoaa nyt kuitenkin kaikille mahdollisuuden tutustua puiston dinosauruksiin ja pelastaa niitä adoptoimalla dinon itselleen. Hauska ”suojelukampanja” sijaitsee osoitteessa AdoptADino.com.

Elokuvan markkinointisivusto on rakennettu niin, että se tietoiskuineen näyttää ihan aidolta. Adoptoitavana on mm. 8-vuotias apatosaurus, 6-vuotias velociraptor ja 30-vuotias T-rex.

J.A. Bayonan (Selviytyminen) ohjaama Jurassic World: Fallen Kingdom vie Clairen ja Chris Prattin esittämän Owenin pelastamaan teemapuiston jäljelle jääneitä dinosauruksia, kun tulivuori uhkaa purkautua saarella. Muissa rooleissa mukana nähdään James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, Isabella Sermon, BD Wong ja Jeff Goldblum.

Jurassic World: Fallen Kingdom saa Suomen ensi-iltansa 8. kesäkuuta.