Jurassic Worldin tähti vihjasi, mitä dinosauruspuistossa tapahtuu ensi vuoden elokuvassa

07.02.2014 14:46 | Muropaketin toimitus

Chris Pratt

Chris Prattin ura on hyvässä nosteessa. Tänä talvena hän tähdittää Lego-elokuvaa, kesällä on luvassa Guardians of the Galaxy ja ensi vuonna mies pääsee Jurassic Worldiin.

MTV:n tuoreessa haastattelussaan Chris Pratt tarjoaa vihjeitä siitä, mitä Jurassic Park -elokuvasarjan neljännessä osassa on oikein luvassa. Yksityiskohtiin ei mies kuitenkaan paneudu.

”Pidän Jurassic Worldissa siitä, että se vastaa kysymykseen ’miksi he toteuttaisivat sen?'”, Pratt viittasi uuteen, entistä ehompaan dinosauruspuistoon.

”Kuinka kitkeä epäilykset siitä, että samat virheet tehdään uudelleen. Kolmen yrityksen jälkeisessa tilanteessa asiaan vastataan tarinassa todella hyvin. Colin [Trevorrow, ohjaaja] teki hienoa jälkeä käsikirjoituksen parissa ja oikeutti elokuvan olemassaolon.”

Samassa haastattelussa Chris Pratt paljasti oman roolihahmonsa olevan yhdistelmä Sam Neillin Alan Grantia ja Jeff Goldblumin Ian Malcolmia: ”Hän on vähän samaan tapaan kyyninen kuin Goldblum, mutta samalla Sam Neillin tavoin innoissaan kohtaamistaan ihmeistä ja biologiasta”.

Prattin lisäksi Jurassic Worldin pääosissa nähdään Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Jake Johnson, Nick Robinson ja Irrfan Khan.

Aiheesta aikaisemmin julkaistu:

o Kesällä 2015 ilmestyvä Jurassic World jatkaa Jurassic Parkin tarinaa 28.11.2013
o Marvelin supersankarielokuvan tähti passitetaan Jurassic Parkiin? 14.11.2013
o Seuraavan Jurassic Park -elokuvan naispääosan esittäjä on tuttu mm. Spider-Man 3:sta 7.11.2013
o Iron Man 3:n muksu passitetaan seuraavaksi Jurassic Parkiin 15.10.2013

Teksti: Tatu Junni
Lähde: MTV

Muropaketin uusimmat