Jyrsis on taas pulassa: uusi juliste neljännestä Ice Age -elokuvasta

15.09.2011 20:14 | Muropaketin toimitus

Ice Age -elokuvien sarja jatkuu ensi kesänä, kun neljäs animaatioseikkailu saa ensi-iltansa.

Neljäs Ice Age -elokuva on nimeltään Continental Drift eli ”Mannerliikunnot” tai ”Mantereet liikkeessä”. Sen ohjaavat yhteistyössä Steve Martino ja Mike Thurmeier.

Ääninäyttelijöiden joukosta löytyy monta aikaisemmasta osasta tuttua nimeä: Ray Romano, Queen Latifah, Denis Leary, John Leguizamo, Chris Wedge, Seann William Scott ja Josh Peck. Heidän lisäkseen elokuvassa ovat mukana myös mm. Jeremy Renner, Nick Frost ja Jennifer Lopez.

Ice Age: Continental Driftin ensi-ilta on heinäkuussa 2012.

Keskustelu

Jaa’a… Itse en kyllä enää kolmannesta osasta niin pitänyt, se oli IHAN HAUSKA. Kaksi ensimmäistä kyllä olivat huippuhauskoja ja tarinat pysyivät vielä rattaissa. Ehkä kolmosessa koko story alkoi mennä vähän hassuksi, kun Maan alta löytyy Dinomaailma (Tietysti yritetään saada järkevä selitys, että kaikki tapahtuu nykyisten hahmojen elinaikana), mutta nyt tämä neljäs alkaa mennä jo ensimmäisen teaserin puolesta vieläkin överimmäksi.

Kyllähän nämä ovat perus crazy-sekoilu-komedioita, mutta itse pidän myös hyvistä tarinoista, sillä pelkät jyrsiksen toilailut kahta osaa enempää eivät jaksa kantaa sarjaa minun osaltani.

Muropaketin uusimmat