Ka-BOOM! Viimeinen traileri ensi viikolla ilmestyvästä The Expendables 3:sta

04.08.2014 08:50 | Muropaketin toimitus

The Expendables 3

Vielä jaksavat papat heilua! The Expendables 3 saapuu Suomeen ensi viikolla. Ennen ensi-iltaa luvassa on vielä yksi traileri.

Patrick Hughesin ohjaaman The Expendables 3:n pääosissa nähdään taas Syltty ja kumppanit, mutta myös liuta tuoreita naamoja. Suurimmat tähdet ovat Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Mel Gibson, Harrison Ford, Arnold Schwarzenegger, Kelsey Grammer ja Ronda Rousey.

Elokuvan virallinen synopsis – sikäli kun tarinalla nyt mitään väliä ylipäänsä on – kuuluu seuraavasti:

Barney (Stallone), Christmas (Statham) ja muut The Expendables -tiimin jäsenet joutuvat kohtaamaan menneisyyden haamuja – kirjaimellisesti. Conrad Stonebanks (Gibson) on mies, joka oli perustamassa The Expendables -ryhmää yhdessä Barneyn kanssa. Toveruutta koeteltiin, kun Stonebanksista alkoi kuoriutua armoton asekauppias. Lopulta Barney joutui tappamaan Stonebanksin… tai niin hän luuli. Stonebanks on nimittäin erittäin hengissä ja päättänyt tehdä lopun The Expendables -ryhmästä. Barney käy taistoon vanhaa ryhmänjäsentä vastaan uuden, nuoremman, vahvemman ja teknisesti taitavamman The Expendables -tiimin kanssa. Edessä on kaikkien aikojen kovimman tiimin henkilökohtaisin taistelu…”

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Collider