Uusimmat

Kahdeksan kautta riitti: Arrow-sarja päättyy viimeinkin

07.03.2019 17:01 Muropaketin toimitus

Arrow-tähti Stephen Amell vahvisti jättävänsä DC-sarjan.

Tv-kanava CW on ilmoittanut yllättävästi, että supersankarisarja Arrow’n kahdeksas tuotantokausi tulee olemaan sarjan viimeinen. Sarjan päätähti Stephen Amell vahvisti tiedon Twitterissä.

Amell kommentoi viestissään, että Oliver Queenin esittäminen on ollut hänen uransa mahtavin kokemus “mutta ei voi olla katujen kostaja ikuisesti”. Sarjan viimeinen kausi tulee siis olemaan ensi syksynä alkava kahdeksas kausi.

DC Comicsin sarjakuviin pohjautuva, vuonna 2012 alkanut Arrow kasvatti ympärilleen spinoff-sarjojen “Arrowversen”. Arrow’n toisella kaudella vierailleen Barry Allenin ympärille kasvoi oma sarjansa The Flash, mikä puolestaan teki tietä Supergirlille. Arrow’n myötä luotiin myös The Legends of Tomorrow sekä useita muita pienempiä netissä julkaistuja tuotantoja.

Arrowversen sarjat ovat tunnettuja siitä, että ne linkittyvät keskenään ja hahmot vierailevat toistensa sarjoissa. Arrow loppuu ja Amell poistuu kuvioista, mutta mikään ei kuitenkaan estä häntä vierailemasta jatkossa muissa sarjoissa. Varmuutta entisenkaltaisten crossovereiden jatkosta ei kuitenkaan ole.