UUSIMMAT

“Kahden tunnin mittaiset elokuvat kuolevat pois”, Avengers-ohjaajat ennustivat

06.12.2018 21:01 | Muropaketin toimitus

Avengers-elokuvien ohjaajat Joe ja Anthony Russo ovat huolissaan elokuvan tulevaisuudesta. He ovat perustaneet uuden elokuvayhtiön, jonka on määrä tarjota tilaa uusille ja tavanomaisesta poikkeaville elokuville.

Veljekset Joe ja Anthony Russo luotsaavat satojen miljoonien budjetilla tehtyjä Marvel-spektaakkeleita, joista keskeisimpänä esimerkkinä toimivat Avengers: Infinity War sekä sen ensi keväänä julkaistava jatko-osa. Tämän ohella veljekset kuitenkin haluavat antaa oman panoksensa elokuvamaailman kehittämiseen, kertoo Deadline.

Russot ovat perustaneet uuden elokuvayhtiön nimeltä AGBO, jonka on määrä julkaista noin 10 miljoonan dollarin budjetilla tehtyjä elokuvia ja antaa ääni uusille tekijöille ja tavanomaisista poikkeaville elokuville.

Russot nimittäin pitävät elokuvaa formaattina haavoittuvaisena. “Kahden tunnin mittaisella elokuvalla on ollut mahtavat 100 vuotta. Mutta sen kanssa on alkanut olla vaikea työskennellä. En ole varma pitääkö tuleva sukupolvi kahden tunnin elokuva keskeisimpänä tarinankerronnan tapana”, Joe Russo kommentoi.

Suurin ongelma hänen mukaansa on nykyelokuvien yllätyksellisyyden puute: jopa hyvin nuoret lapset arvaavat elokuvan lopputuleman heti ensimmäisten minuuttien aikana.