Kaikki HBO Nordicin uudet julkaisut tällä viikolla: Berlin Station ja You’ve Been Tagged jatkuvat…

03.12.2018 17:00 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla HBO Nordicin ohjelmistossa jatkuvat jännityssarja Berlin Station sekä You’ve Been Tagged. Muita uutuuksia on brasilialainen minisarja Crime Time sekä dokumenttielokuva Sandra Blandin kuolemasta.

HBO Nordicin uutuudet tällä viikolla:

Berlin Station, kausi 3 – 3. joulukuuta

Useita kieliä taitava Rafael Torres (Cruz Córdova) on huippuälykäs entinen sotilastutkija, jolla on äärimmäisen tarkka havainnointikyky. Hänen menetelmänsä ovat epäsovinnaisia, mutta tehokkaita. Sodan jälkeen CIA:n erityistoimintayksikköön siirretty Torres lähetetään Berliiniin tärkeälle komennukselle. Sarjaa tähdittävät myös mm. Richard Armitage, Richard Jenkins, Michelle Forbes, Rhys Ifans, Leland Orser sekä Ashley Judd.

Say Her Name: The Life and Death of Sandra Bland – 4. joulukuuta

Sandra Bland, poliittisesti valveutunut ja eloisa 28-vuotias afroamerikkalainen Chicagosta, pidätettiin liikennerikkomuksesta pienessä teksasilaiskaupungissa 10.7.2015. Kolmen pidätyspäivän jälkeen hänet löydettiin hirttäytyneenä sellistään. Blandin kuolema julistettiin nopeasti itsemurhaksi. Tapaus nousi pian valtakunnalliseksi rynnäköksi nostattaen syytöksiä poliisia vastaan etnisestä profiloinnista.

Crime Time, minisarja – 5. joulukuuta

Wallace Souzan elämästä inspiraation saanut brasilialaissarja seuraa lyhyen poliisinuran tehneen miehen vastustamatonta nousua ja pudotusta helvettiin, kun hänestä tulee rikospaikkatapahtumia yöstä toiseen esitettävän Crime Time -ohjelman itsevaltainen juontaja Tony. Hänen moraalinen rappionsa syvenee sitä mukaa, kun hänen on pidettävä katsojat tyytyväisinä – vaikka sitten tilaamalla itse rikoksia.

You’ve Been Tagged, kausi 3 – 7. joulukuuta

Sarjassa seurataan kolmea lukiolaistyttöä, Hailey, Rowan ja Elisia, joiden nettiprofiilit on yhdistetty väkivaltavideoihin. Heidän sosiaalisen median profiilinsa paljastavat tietoja heistä, kuten heidän asuinpaikkansa. Ainoa tapa pelastautua on selvittää, kuka on kaiken takana ennen kuin tappaja löytää heidät.

Tiedot perustuvat HBO Nordicilta saatuun infoon ja muutokset ovat mahdollisia.

Muropaketin uusimmat