Kaksi vuotta sitten lopetettu Penny Dreadful saa jatkoa uuden sarjan muodossa

02.11.2018 12:21 | Muropaketin toimitus

Penny Dreadful: City of Angels -kauhusarja sijoittuu nimensä mukaisesti Los Angelesiin.

Kaksi vuotta sitten kolmen tuotantokauden jälkeen lopetettu viktoriaanista kauhua tarjoillut Showtime-kanavan Penny Dreadful -sarja saa The Wrapin mukaan spinoffin nimeltään Penny Dreadful: City of Angels.

Alkuperäinen sarja sijoittui Lontooseen ja esitteli useita klassisia hirviöhahmoja. Siinä nähtiin muun muassa Eva Green, Josh Hartnett ja Timothy Dalton.

Lama-aikaan, vuoteen sijoittuva 1938 City of Angels ammentaa sen sijaan meksikolaisesta ja yhdysvaltalaisesta folkloresta, yhdistäen niihin ankeiden aikojen aiheuttamaa kireää ilmapiiriä.

Sarjassa ovat vastakkain luurankoasuisen meksikolaisen epävirallisen pyhimyksen Santa Muerte – La Santisima Muerten joukoissa seisovat ja Paholaisen nimeen vannovat hahmot.

Alkuperäissarjan luoja John Logan vastaa myös uutuudesta, jossa hän toimii myös käsikirjoittajana ja vastaavana tuottajana yhdessä Jim Carreyn Kidding-sarjasta tutun Michael Aguilarin kanssa.

Penny Dreadful: City of Angels -sarjan tuotanto alkaa ensi vuonna, joten ensi-ilta tai näyttelijät eivät ole vielä selvillä. Mainosjulisteen Showtime on kuitenkin ehtinyt jo julkaista.

Suomessa alkuperäistä sarjaa esitti tuoreeltaan HBO Nordic. Nyt Penny Dreadfullin kaikki kolme kautta löytyvät myös Netflixistä.

Muropaketin uusimmat