Kalevalasta tekeillä iso tehoste-elokuva – tältä näyttää Iron Dangerin uusi traileri

29.06.2015 12:40 | Muropaketin toimitus

Iron Danger

The North Will Rise! Iron Danger on elokuvaprojekti, jonka tekijät koettavat siirtää Kalevalan tarinan valkokankaalle.

Nyt Iron Dangerista on julkaistu uusi ”Proof of Concept” -traileri, joka esittelee eeppisen toimintaseikkailun tyyliä potentiaalisille rahoittajille. Painotettakoon siis väkevästi, ettei kohtaus ole valmiista elokuvasta.

Rahoitusta tai näyttelijöitä ei Iron Dangerilla vielä ole – nyt koko homma on vasta ideatasolla ahkerasta talkoohengestä huolimatta.

Sami Timosen mielikuvituksesta liikkeelle lähtenyt Iron Danger on kerännyt ympärilleen noin 150 tekijän tiimin, johon kuuluu ammattilaisia niin peli- kuin animaatioalaltakin. Mukana on osaajia muun muassa Remedystä, Supercellistä ja Roviosta.

Nähtäväksi jää, pääseekö Iron Danger joskus tuotantoon asti. Tekijöiden tavoitteena on saada elokuva valmiiksi ja teattereihin vuoden 2017 aikana.

Iron Dangerin kotisivut.

Teksti: Tatu Junni

Keskustelu

Mua henk. koht. ei sytytä mikään kalevalaan väkisin leivottu supersankari-transformers mälläily ja tehosteetkin olivat kovin vaisuja jos on yhtään rahaa laitettu.

Kalevalasta saisi pienemmällä rahalla varmaan ihan toimivan fantasia-seikkailunkin, tai samalla rahalla näyttävän sellaisen.

Mielenkiintoiselta näyttää. Toivotaan että idea ja tarina hioutuu. Kalevalasta olisi kiva ollut nähdä vakavassakin mielessä tuotettu elokuvasarja tyyliin LOTR. Tokihan erilaisia tuotantoja tähän maailmaan mahtuu. Onhan viikingeistäkin tehty elokuvia, sarjoja ja kirjoja iät ajat eivätkä ihmiset koskaan niihin kyllästy.

Iron Sky meets Kalevala under Pohjantähti? Kelpaa!

Tarpeeksi roisi idea ja sopivasti massia, niin saadaan uutta suomalaista kulttikamaa eetteriin!

Muropaketin uusimmat