UUSIMMAT

Kalju Matt Damon tahtoo tähtiin – eli uusi traileri District 9 -ohjaaja Neill Blomkampin Elysiumista

14.06.2013 09:00 | Muropaketin toimitus

Enää pari kuukautta ja saamme nähdä mitä District 9 -ohjaaja Neill Blomkamp on työstänyt viime vuodet. Elysiumin pääosassa nähdään Matt Damon, mutta myös D9:sta tuttu Sharlto Copley on mukana elokuvassa.

 Vuonna 2159 on olemassa kaksi ihmisluokkaa: äärimmäisen varakkaat, jotka asuvat keinotekoisella avaruusasemalla nimeltä Elysium, sekä muut, jotka asuvat ylikansoitetulla, tärvellyllä maapallolla. Sihteeri Delacourt (Jodie Foster) on valmis mihin vain varjellakseen Elysiumin asukkaiden yltäkylläistä elämäntyyliä – mutta se ei estä Maassa asuvia pyrkimästä onnelaan kaikin keinoin. Max (Matt Damon) päättää ottaa vastaan hengenvaarallisen tehtävän, joka voi parhaassa tapauksessa palauttaa tasa-arvon näiden kahden ääripään välille…

Elokuun 9. päivä Suomen kantaesityksensä saavan Elysiumin pääosissa nähdään myös Alice Braga, Diego Luna, William Fichtner ja Wagner Moura

Lue myös:

Uusia kuvia ja tv-mainos District 9 -ohjaajan ja Matt Damonin scifileffasta Elysium

Kaksi uutta kuvaa District 9 -ohjaajan ja Matt Damonin scifi-elokuvasta Elysium

Kahdeksan uutta kuvaa Matt Damonin ja District 9 -ohjaaja Neill Blomkampin uutuuselokuvasta Elysium

Vihdoinkin ensimmäinen traileri District 9 -ohjaajan, Matt Damonin ja Jodie Fosterin scifi-leffasta Elysium

Uusia scifi-julisteita J. J. Abramsin Star Trek Into Darkness ja Neill ”District 9” Blomkampin Elysium

Teksti: Tatu Junni

Keskustelu

En nyt junassa istuessa yritä katsoa traileria, mutta odotan kyllä ihan ohjaajan vuoksi tätä leffaa kovasti ja aion mennä katsomaan. District 9 oli todellakin loistava tekele.

Hyvältä vaikuttaa, District 9 oli loistava elokuva. Toivottavasti tämän elokuvan loppuratkaisu ei kuitenkaan ole kliseinen ”tasa-arvo kaikille elämä on kivaa jeejee”.

Muropaketin uusimmat