Uusimmat

Karvisesta taas elokuva – ja se saattaa olla peräti siedettävä

24.05.2016 12:01 Tatu Junni

Vanha läskikatti Karvinen sai vuonna 2004 oman elokuvan, jossa Bill Murrayn äänellä mutissut digikissa seikkaili elävien näyttelijöiden lomassa. Lopputulos oli hirveä, eikä vuonna 2006 ilmestynyt jatko-osa parantanut siitä yhtään.

10 vuoden tauon jälkeen Karvinen aiotaan palauttaa valkokankaalle, mutta enää ei luoteta vanhaan kaavaan. Tekeillä oleva Karvis-elokuva on puhdasoppinen (digi)animaatio, ja täten arvatenkin edeltäjiään uskollisempi Jim Davisin sarjakuville.

Karvisen isä on mukana uuden elokuvan tuottajana yhdessä John Cohenin, Steven P. Wegnerin ja Bridget McMeelin kanssa. Hankkeen varsinaisia vetureita ovat tällä hetkellä Alcon Entertainmentin Broderick Johnson ja Andre Kosove, mutta muuten projektin työnjako on vielä paljastamatta.

Lähde: Coming Soon

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat