Käsikirjoitus pistetään uusiksi – valmistuuko The Wolverine koskaan?

02.09.2011 10:07 | Muropaketin toimitus

Wolverine

The Wolverine -elokuvan suunnalta kuuluu taas ikäviä uutisia. Variety-lehden mukaan elokuvan kehuttu käsikirjoitus pistetään uuteen uskoon. Unstoppablesta ja tulevasta Total Recallista tunnettu Mark Bomback on palkattu lisäämään Chris Claremontin ja Frank Millerin sarjakuvan filmatisointiin uusia ulottuvuuksia.

Alkuperäisen käsikirjoituksen elokuvalle kirjoitti Christopher McQuarrie.

Variety paljastaa uutisensa yhteydessä jotain elokuvan tarinasta: The Wolverinessa nimisankari (Hugh Jackman) kärsii muistinmenetyksestä ja päätyy vastauksia etsiessään Japanin alamaailmaan. Sieltä hän löytää niin ”rakkautta kuin tragediaakin”. Koko The Wolverinen näyttelijäkaarti on japanilaisia tai amerikan-japanilaisia – paitsi elokuvassa esiintyvä uusi hahmo Viper, joka on Japanin oikeusministeriön palveluksessa oleva valkoihoinen.

Viper ei alunperin esiinny Claremontin ja Millerin sarjakuvatarinassa, joten hänet on erikseen kirjoitettu elokuvaan. Marvelin sarjakuvauniversumissa on kolme Viper-nimistä hahmoa, joista myös nimellä Lady Hydra tunnettu nainen on eräässä vaiheessa ollut myös Wolverinen morsian. Koska rikollisorganisaatio Hydra on kuitenkin yhä Marvel Studiosin käytössä ja esiintyi Captain America -elokuvassa, kirjoitetaan hahmon tausta tähän 20th Century Foxin elokuvaan arvatenkin uusiksi.

The Wolverinen kuvaukset alkavat tällä tietoa keväällä 2012. Elokuvan vaiheet ja jo koetut takaiskut löydät näiden linkkien takaa:

Hugh Jackman vahvistaa asian: Darren Aronofsky ohjaa Wolverine 2:n

Erittäin iloisia uutisia tulevan Wolverine-elokuvan tiimoilta

Ohjaaja Darren Aronofsky kommentoi tulevaa The Wolverine -elokuvaa

The Wolverine -elokuva menetti ohjaajansa

Japanin kriisi vaikuttaa The Wolverinen ja Avatar 2:n kuvauksiin

Hugh Jackmanin uudelle Wolverine-elokuvalle löydettiin ohjaaja

Hugh Jackman hehkuttaa uutta Wolverine-ohjaajaa ja kommentoi esiintymistään X-Men: First Class -elokuvassa

Huolestuttavia huhuja uudesta Wolverine-elokuvasta

The Wolverine -elokuva taas kerran vaikeuksissa

Lähde: Variety

[PÄIVITETTY 2.9.2011 11.45]

Keskustelu

Aivan oikeassa olet. Uutisen kirjoittajalla olivat menneet puurot ja vellit sekaisin, eli Viper on tietenkin sama kuin Lady Hydra. Pahoittelemme virhettämme.

Niin Marvel universimissa oleva Hydran johtaja Viper on ollut vain naimisissa Wolverinen kanssa ja heillä on yhteinen opettaja (taistelutaitojen).

Muropaketin uusimmat