Uusimmat

Kate Winslet muisteli seksikohtauksia, jotka menivät aika pahasti metsään: “Apu olisi kyllä tullut tarpeeseen”

16.02.2021 20:00 Muropaketin toimitus

Nykyisin elokuvien seksikohtauksissa käytetään usein apuna läheisyyskoordinaattoreita. Nuorella Kate Winsletillä tällaista ei ollut.

Läheisyyskoordinaattoreiden (intimacy coordinator) käyttö elokuvien seksikohtausten kuvauksissa on viime aikoina yleistynyt, mutta kyseinen työnimike on silti edelleen suhteellisen uusi. Etenkin moni naisnäyttelijä olisi kuitenkin hyötynyt sellaisen avusta. Yksi näistä on Oscar-voittaja Kate Winslet.

Winslet kertoo tuoreessa podcastissa (NME:n kautta) toivovansa, että hänellä olisi ollut läheisyyskoordinaattori käytettävissään.

“Todellakin toivon, että minulla olisi ollut sellainen apuna, ehdottomasti. Sellainen ystävä olisi ollut tarpeen. Joku ystävällinen ihminen kertomassa, että voin sanoa vastanäyttelijälleni, ettei laita kättään sinne. Ihan jotta ei itse tarvitsisi sanoa, koska se voi olla melko kiusallista”, Winslet kertoo.

Näyttelijä itse kertoo toimivansa läheisyyskoordinaattorina kuvatessaan HBO:n tulevaa minisarjaa Mare of Easttown, missä hän auttoi 20-vuotiasta vastanäyttelijäänsä Angourie Ricea tämän kuvatessa seksikohtausta. Winslet kertoo siitä olleen itsensä hermostuneeksi tunteneelle Ricelle paljon apua.

“Aina edes ohjaajat eivät koe sopivaksi kommunikoida näyttelijöiden kanssa intiimikohtauksissa, vaikka kyseessä olisi vain suutelukohtaus”, Winslet sanoo.