Kate Winslet paljasti, miten James Cameron on muuttunut Titanicin ja Avatar 2:n tekemisen välisenä aikana

23.11.2020 20:00 | Muropaketin toimitus

James Cameronin kanssa vuonna 1997 Titanicissa työskennellyt Kate Winslet kuvaa nyt ohjaajan kanssa Avatar 2:sta.

Avatar 2 alkaa vihdoin valmistua yli kymmenen vuotta sitten ennätyksiä rikkoneen ensimmäisen Avatar-elokuvan julkaisun jälkeen. James Cameronin ohjaamassa jatko-osassa nähdään nimekäs näyttelijäkaarti, johon kuuluu muun muassa Cameronin kanssa jo vuonna 1997 työskennellyt Kate Winslet.

Colliderin tuoreessa haastattelussa Winslet kertoo, millaista Cameronin kanssa työskenteleminen on, ja miten se on muuttunut vuosien varrella.

“Olemme tietenkin kaikki vanhentuneet. Kun katson taaksepäin Titanicin kuvauksiin, niin eihän se mikään salaisuus ollut, että elokuva oli vaikea kuvattava. Se oli todella, todella stressaavaa ja haastavaa meille kaikille. Kun ajattelen sitä, mitä Jim joutui kestämään – kuusi päivää viikossa seitsemän ja puolen kuukauden kuvausten ajan, mistä neljä ja puoli kuukautta oli yötä – se oli rankkaa meille nuorille näyttelijöille. Mutta nykyisin osaan laittaa asiat perspektiiviin, ja jälkiviisaana kun ajattelen, miten kovassa paineessa Jim joutui työskentelemään, arvostan häntä nyt enemmän kuin koskaan aiemmin”, Winslet kertoo.

“Avatarissa hän on rauhallisempi. Hän on löytänyt itsensä, luulen, koska on saanut kokemusta. Ja koska hän on tehnyt Avatarin jo kerran aiemmin, hän tuntee sen maailman ja ne hahmot. Tämä itseluottamuksen taso on tehnyt hänestä varmemman”, hän jatkaa.

Joulukuussa 2022 julkaistavan Avatar 2:n näyttelijäkaartiin kuuluvat rooleihinsa palaavat Sam Worthington, Zoe Saldana, Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Joel David Moore, Dileep Rao, CCH Pounder, ja Matt Gerald. Uusia kiinnityksiä on Winsletin lisäksi muun muassa Cliff Curtis, Edie Falco, Brendan Cowell, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin, David Thewlis, Vin Diesel ja CJ Jones.

Muropaketin uusimmat