Uusimmat

Katso 10 minuuttia Batman v Superman -leffan pidemmästä versiosta jo nyt

29.06.2016 19:37 Aki Lehti

Blu-raylla julkaistava Ultimate Cut on noin puoli tuntia pidempi kuin teatteriversio.

Batman v Superman: Dawn of Justice julkaistaan Suomessa elokuussa Blu-rayna, jolta löytyy kolme tuntia pitkä, R-ikärajan saanut teatteriversiota rankempi Ultimate Edition.

Jenkeissä pidempi versio julkaistiin eilen VOD-palveluissa ja sen kunniaksi Warner Bros. lätkäisi YouTubeen katsottavaksi sen 10 ensimmäistä minuuttia.

Pätkässä ei ole paljon uutta materiaalia, mutta jotain kuitenkin, esimerkiksi Batmanin syntytarina on pidempi. Uuden version jo nähneet ovat kehuneet sitä paljon teatteriversiota paremmaksi.

batman-v-superman-dawn-of-justice-ultimate-edit-001

Lähde: YouTube

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat