Katso ensimmäiset kuvat Sylvester Stallonen The Expendables -elokuvasta

20.04.2009 09:30 | Muropaketin toimitus

Ensi vuoden kenties odotetuin toimintaelokuva on Sylvester Stallonen ohjaama ja uskomattomalla tähtikaartilla varustettu The Expendables. Stallonen rinnalla elokuvan tähtinä nähdään mm. Mickey Rourke (The Wrestler – Painija), Dolph Lundgren (Rocky IV), Jason Statham (Crank, The Italian Job), Jet Li sekä itse Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger.

The Expendables saa Suomen ensi-iltansa 23. huhtikuuta 2010. Elokuvan levittää Future Film Distribution.

Elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Brasiliassa, missä mm. Stallone, Statham ja Jet Li kuvaavat elokuvan toimintakohtauksia. Voit seurata elokuvantekoa suoraan kuvausryhmän tiedottajan Sheryl Mainin blogista osoitteesta www.ethelmae.wordpress.com ja reaaliaikaisesti Twitteristä (http://twitter.com/marialascala).

Näyte Sherylin blogitekstistä 15.4.2009:

”Tänään kuulin Slyn sanovan että hän aikoo tehdä elämänsä stuntin. Olen nähnyt aika kovien toimintaäijien tekevän melko kinkkisiä stuntteja (väheksymättä yhtään niitä uskomattomia tyyppejä, jotka tekevät vaarallisia stuntteja elääkseen oman henkensä uhalla), joten en enää pienestä hätkähdä. Mutta tänään voin todellakin kertoa olevani vaikuttunut Slysta. Ukkohan on peloton ja käytännössä iätön! En pysty sanoin kuvailemaan näkemääni suoritusta – joka uusittiin kuuteen kertaan: perinteinen vanhan koulun mies-miestä-vastaan ottelu. Pitäkää mielessä, että tappelu käytiin paljaalla maalla ja Sly syöksyi, kieri, kääntyili ja jakeli iskuja ilman paitaa ja ilman suojuksia polvia lukuunottamatta läpi kohtauksen, jonka päätteeksi hän mursi vastustajansa niskan. Mainitsinko, että kaikki tämä kuvattiin hiostavassa kuumuudessa kovalla ja pölyisellä alustalla? Viimeisen oton päätteeksi verinen ja ruhjoutunut Sly päätti kuvaussession toteamalla: ’That’s how you teach the children.’ Sitten hän siirtyi valmistelemaan seuraavaa kohtausta samalla kun lääkintämiehet yrittivät tukkia haavoja ja siivota likaa ja soraa hänen käsivarrestaan. RAKASTAN TOIMINTALEFFOJA!”

(Lähde: www.ethelmae.wordpress.com)

 

 

Muropaketin uusimmat