Katso ensimmäiset kuvat Sylvester Stallonen The Expendables -elokuvasta

20.04.2009 09:30 | Muropaketin toimitus

Ensi vuoden kenties odotetuin toimintaelokuva on Sylvester Stallonen ohjaama ja uskomattomalla tähtikaartilla varustettu The Expendables. Stallonen rinnalla elokuvan tähtinä nähdään mm. Mickey Rourke (The Wrestler – Painija), Dolph Lundgren (Rocky IV), Jason Statham (Crank, The Italian Job), Jet Li sekä itse Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger.

The Expendables saa Suomen ensi-iltansa 23. huhtikuuta 2010. Elokuvan levittää Future Film Distribution.

Elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Brasiliassa, missä mm. Stallone, Statham ja Jet Li kuvaavat elokuvan toimintakohtauksia. Voit seurata elokuvantekoa suoraan kuvausryhmän tiedottajan Sheryl Mainin blogista osoitteesta www.ethelmae.wordpress.com ja reaaliaikaisesti Twitteristä (http://twitter.com/marialascala).

Näyte Sherylin blogitekstistä 15.4.2009:

”Tänään kuulin Slyn sanovan että hän aikoo tehdä elämänsä stuntin. Olen nähnyt aika kovien toimintaäijien tekevän melko kinkkisiä stuntteja (väheksymättä yhtään niitä uskomattomia tyyppejä, jotka tekevät vaarallisia stuntteja elääkseen oman henkensä uhalla), joten en enää pienestä hätkähdä. Mutta tänään voin todellakin kertoa olevani vaikuttunut Slysta. Ukkohan on peloton ja käytännössä iätön! En pysty sanoin kuvailemaan näkemääni suoritusta – joka uusittiin kuuteen kertaan: perinteinen vanhan koulun mies-miestä-vastaan ottelu. Pitäkää mielessä, että tappelu käytiin paljaalla maalla ja Sly syöksyi, kieri, kääntyili ja jakeli iskuja ilman paitaa ja ilman suojuksia polvia lukuunottamatta läpi kohtauksen, jonka päätteeksi hän mursi vastustajansa niskan. Mainitsinko, että kaikki tämä kuvattiin hiostavassa kuumuudessa kovalla ja pölyisellä alustalla? Viimeisen oton päätteeksi verinen ja ruhjoutunut Sly päätti kuvaussession toteamalla: ’That’s how you teach the children.’ Sitten hän siirtyi valmistelemaan seuraavaa kohtausta samalla kun lääkintämiehet yrittivät tukkia haavoja ja siivota likaa ja soraa hänen käsivarrestaan. RAKASTAN TOIMINTALEFFOJA!”

(Lähde: www.ethelmae.wordpress.com)

 

 

Keskustelu

Jet li nuorena aktionsankarina mitä? Äijähän on 46v.

Statham on vasta 37v ja possen nuorin :D

Eniten odotan kovaa comebackiä Dolph Lundgreniltä :D

Uskallan veikata, että tästä tulee uusi klassikko toimintaleffojen saralla. Kovalta kuvalta vaikuttaa ja kun mukaan on vielä saatu huippunimet niin tätä ei kannata missata. Hyvä, Syltty!

Roolituksista kiinni, kuka mitenkin semppaa elokuvassa! Uskoisin näin etukäteen ilman, että tietäisin roolijakoja, Jet Liin ottavan nuorena aktionsankarina viimein paikkansa näiden muiden rambojen ja terminatoreiden jälkiusvassa, ehkäpä em. hemmot päihittäen?… Kuka tietää?

Ei Helvetti! Iso Arska+muut huipputyypit syltin kanssa samassa pätkässä! Pakko nähä! Kovaa meininkiä ja mättöä luvassa!

Olispa mulla 3-kymppisenä samanlaiset lihakset kuin Syltyllä 6-kymppisenä. No, vielä on muutama vuosi aikaa treenata.

Voiha vittu! Kovimmat actionleffojen tähdet ikinä samas leffas! Enää puuttuu Bruce Willis, ja se ois kyl siinä! Siis, John Stahtam, Mickey Rourke siit THE WRESTLER-leffast joka oli todella kova ja kaunis ja sit viel Sly Stallone ite! Voiha perkele! Hienoo, et jätkä jaksaa viel tehä actionleffoi! Legendaha se tolla tietyl alalla on!

Syltty varmaan saanu kaurapuurolla itsensä tuohon kondikseen… :D

Muropaketin uusimmat