Katso F1-kisoja Finnkinon elokuvateattereissa!

28.05.2008 16:19 | Muropaketin toimitus

f1Formuloista voi nyt nauttia myös isolta valkokankaalta! Monacon huippujännittävän kilpailun jälkeen valmistaudutaan seuraamaan Kanadan kisaa yhtä elämyksellisissä tunnelmissa. F1-varikkotunnelmista pääsee nauttimaan Finnkinon suurimmissa elokuvateattereissa Helsingin Tennispalatsissa, Tampereen Plevnassa, Turun Kinopalatsissa, Oulun Plazassa, Jyväskylän Fantasiassa, Porin Promenadissa ja Lahden Kuvapalatsissa.

Ainutlaatuisia suorista lähetyksistä tekevät varta vasten elokuvateatterilevitykseen suunnitellut kamerakulmat ja uniikit extrat, joiden myötä teattereissa nähtävät lähetykset eroavat merkittävästi tv-lähetyksistä. Oman säväyksensä elämykseen tuo luonnollisesti elokuvateattereiden upea äänentoisto. (Kuva HD & ääni Dolby Digital 5.1, 6-kanavainen). Formula-lähetysten selostus on englanninkielinen.

Kanadan osakilpailun liput myynnissä ke 28.5. alkaen

Finnkinolla on sopimus seitsemästä formulalähetyksestä: 25.5. Monacon, 8.6. Kanadan, 3.8. Unkarin, 24.8. Espanjan Valencian, 7.9 Belgian, 14.9. Italian ja 28.9. Singaporen osakilpailuista. 

Lipunmyynti Kanadan osakilpailun formulalähetykseen alkaa keskiviikkona 28.5. klo 10. Lippuja voi ostaa Finnkinon nettilippukaupasta tai teattereiden lipunmyynnistä.

Liput maksavat 25 € aikuisilta ja 17 € alle 11-vuotiailta lapsilta. Huom! Elokuvaliput (sarja-, Movie Card-, E- ja vapaaliput) eivät käy F1-esityksiin. Liput Kanadan osakilpailuun (28.5. alkaen):  www.finnkino.fi/movie/2231

Muropaketin uusimmat