UUSIMMAT

Katso hauska videonäyte elokuvasta Kaamea kankkunen

23.06.2009 13:49 Muropaketin toimitus

hangoverStarsky & Hutch -leffan ohjaajan uusi elokuva Kaamea kankkunen on riehakas komedia polttareista, jotka menevät todella pahasti poskelleen. Elokuva saa ensi-iltansa Suomessa keskiviikkona 24. kesäkuuta. Katso Kaistalta hauska näyte, niin tiedät mistä on kyse. Mukana on elokuvan tähtien ohella muuan Mike Tyson…

Vain kaksi päivää ennen häitään Doug (Justin Bartha) ajaa Las Vegasiin kolmen kaverinsa (Bradley Cooper, Ed Helms ja Zach Galifianakis) kanssa. Suunnitelmissa on niin legendaarinen biletysilta, ettei sitä ikinä unohda. Mutta seuraavana aamuna herätys on karu – sulhasen kaverit eivät muista illasta pätkääkään. Moukari jyskyttää päässä, hotellin luksussviitti on pantu remonttiin, ja sulhanen on kadonnut.

Kohmeloisella kolmikolla ei ole hajuakaan illan ja yön tapahtumista, eikä aikaa hukattavana. He yrittävät muistaa älyttömästä toilailustaan edes sen, missä vaiheessa mopo ja sulho karkasivat käsistä. Doug on löydettävä, jotta hän ehtisi omiin häihinsä Los Angelesiin. Mutta mitä enemmän miehet selvittävät tapahtumien kulkua, sitä pahemmassa lirissä he tajuavat olevansa.

Tarvitset flash player 8 katsellaksesi videota.