Katso kuva: Michael Jacksonin This Is It -elokuvan ensimmäinen juliste julki

12.09.2009 14:39 | Muropaketin toimitus

Michael Jackson treenasi alkukesästä 2009 comeback-keikkojansa varten. Kuten kaikki tiedämme, herra ehti siirtyä autuaammille esiintymislavoille kesäkuussa. Nyt miehen harjoituksista on kuitenkin koostettu elokuva ”Michael Jackson’s This Is It”, joka saa ensi-iltansa 28. lokakuuta myös Suomen elokuvateattereissa.

Valtaosa elokuvan materiaalista on kuvattu kesäkuussa 2009 Los Angelesissa, jossa Jackson treenasi This Is It -keikkojaan varten. Tarkoituksena oli, että popin kuningas olisi esiintynyt Lontoon O2-areenalla peräti 50 keikan verran, mutta toisin valitettavasti kävi…

This Is It -elokuvan on ohjannut mm. High School Musical -elokuvista ja tv-sarja Ally McBealista tunnettu Kenny Ortega.

 

Keskustelu

Elokuva kiinnostaa. Olihan mies legenda.
Onkohan tuota Suomessa kaikissa leffateattereissa vaan vain esim. Helsingissä.
Ois kiva nähä tuo.

Joo no kyllä ihan omaelämänkerta elokuvaa ootan innolla vaikken herran suuri fani ikinä ehtinyt ollakkaan. Olen enemmän Rokkiin, Rollareihin, AC/DC:hin ja GUNS N’ ROSES:ii nojaava sälli, mutta MICHAEL JACKSON oli elävä legenda, nyt ikävä kyllä vain musiikillinen legenda ja nero, ja sinänsä sääli että viim. 20v. Hänen elämästään menivät aika huonosti, plastiikkakirurgian ja kaiken muun pedofiili-syytöksen takia. Mutta JACKSON 5 tykkään kuunnella kovasti, silloin poju oli vielä nuori ja jo silloin todella hyvässä vedossa, sääli että ne ajat loppuivat liian aikaisin. REST IN PEACE, MICHAEL JACKSON. HAVE A GOOD TRIP, MAN.

olisiko tietoa missä tätä elokuvaa esitetään, vai esitetäänkö sitä KAIKISSA suomen elokuvateattereissa ? :)

Konsertti oli jo viimeistä silausta vaille kasassa, ja totta kai fanit ympäri maailman (minä mukaan luettuna) haluavat kovasti nähdä mitä Jacksonilla olisi ollut tarjota heille. Ja Kenny Ortega ohjasi nämä toteutumattomat konsertit ja luonnollisesti hän ohjaa myös harjoituksista koostuvan elokuvan.

Mikähän järki tuossa elokuva aiheessa oikein on… rahat pois ja äkkiä. Varmaan parin vuoden päästä nähdään oikea elämänkerta elokuva.
”This Is It -elokuvan on ohjannut mm. High School Musical -elokuvista ja tv-sarja Ally McBealista tunnettu Kenny Ortega.” Ainakin tämä saa epäilemään rahastusta.

Muropaketin uusimmat